Administratief medewerker 

BK solutions biedt middelgrote en grote ondernemingen een administratief medewerker. Onze administratieve medewerkers zijn snel ingewerkt dankzij ervaring en een gedegen opleiding. Verbeter je organisatie, kies voor een administratieve inhaalslag. 

Ondersteuning administratie 

Bedrijven vanaf 5 medewerkers én zorginstellingen, accountantskantoren en overheidsinstanties kiezen voor de administratieve diensten van BK solutions, een A-merk in administratie en personeel. We bieden volledige ondersteuning in alle administratieve werkzaamheden. We kunnen onder andere aan de slag met mailings en de verwerking van data, orders, en declaraties. Ga voor zekerheid en nauwkeurigheid.

Strenge selectie

Een administratief medewerker van BK solutions is uitvoerig gescreend. Onze strenge selectie waarborgt kwaliteit. Het is één van de redenen dat we met trots het NOAB-kwaliteitskeurmerk dragen. Een administratief medewerker is al snel een aanwinst voor je organisatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak. 

Administratief medewerker inhuren voor een bepaalde periode 

Flexibiliteit is een voordeel bij het inhuren van een administratief medewerker. Zo kun je bij piekdrukte opschalen en in een rustige periode afschalen. Daarnaast kunnen onze vakvrouwen en -mannen hulp bieden als tijdelijke krachten tijdens ziekte- of vakantiedagen van je eigen personeel.

Ook zonder dit soort ‘bijzonderheden’ kun je onze administratief medewerker inhuren, bijvoorbeeld voor het wegwerken van zaken en taken waar je eigen personeel niet aan toekomt. Zo helpen we ondernemingen om op administratief vlak beter te presteren en functioneren. 

Medewerker vast in dienst nemen

Tot slot is het een optie om een administratief medewerker voor langere tijd of zelfs vast in dienst te nemen. BK solutions selecteert geschikte kandidaten en zorgt dat je vooruit kunt. Wees voorbereid op de toekomst, maak je administratie in orde en beleef meer plezier in ondernemen. 

Het is een optie om een administratief medewerker voor langere tijd of zelfs vast in dienst te nemen.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp