Boekhouder Groningen

Boekhouder Groningen: ons administratiekantoor in Tolbert (Groningen) is de oplossing voor veel ondernemers en bedrijven uit de regio. Je financiële administratie uitbesteden bespaart je tijd en moeite. Wij geven je professioneel en persoonlijk advies. 

Moderne boekhouders met kennis van zaken én jarenlange ervaring. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) is als erkend administratiekantoor aangesloten bij de NOAB, het sterke kwaliteitskeurmerk voor onze branche. Kies voor zekerheid en zorgvuldigheid.

Dit kunnen we (onder andere) voor je doen

  • Aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting
  • Financieel dashboard, maandcijfers en jaarrekening
  • Dataverwerking, orderverwerking en declaratieverwerking

Volledige verzorging van je boekhouding (tip)

Wij bieden je meer plezier in ondernemen. Dat doen we onder andere door de volledige verzorging van je boekhouding. Zo hoef je je daar niet langer druk om te maken. Goed geregeld. BK solutions verwerkt je administratie.

Ook verwerken we je aangifte omzetbelasting en je aangifte inkomstenbelasting. In het geval van een bv stellen we je jaarrekening op. Maak gerust een afspraak voor een verkennend gesprek via contact. Wij zijn jouw Boekhouder Groningen. 

Kansen en verbeteringen voor je onderneming 

Wij geloven dat we als boekhouders in Groningen veel meer kunnen betekenen voor mkb’ers en zzp’ers. Het verzorgen van je boekhouding blijft de basis, maar we kijken ook graag naar kansen en verbeteringen voor jou en je onderneming. Bijvoorbeeld via automatisering administratieve processen en software, consultancy of tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie

Vertrouwd administratiekantoor in Noord-Nederland

De medewerkers van BK solutions komen allemaal uit Groningen en omgeving. We weten wat er leeft en speelt in de regio en spreken dezelfde taal als ondernemers en bedrijven. Daarmee zijn we een vertrouwd administratiekantoor in Noord-Nederland.

We geven onze dienstverlening letterlijk en figuurlijk een gezicht op de ‘Over ons‘-pagina. Wij vinden het belangrijk om gewoon te laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Professionele dienstverlening met persoonlijk advies, een laagdrempelig en modern administratiekantoor. 

Maak gerust een afspraak voor een verkennend gesprek via contact.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp