Selecteer een pagina

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Administratie- en personeelsdiensten in Noord-Nederland

BK solutions: administratie- en personeelsdiensten in Noord-Nederland

Zowel ons administratiekantoor als onze personeelsdiensten zijn gevestigd in een grensgebied tussen Groningen, Drenthe en Friesland. Vanuit Tolbert beloven wij soepele en solide oplossingen voor ondernemers uit Noord-Nederland (en daarbuiten) op de volgende gebieden: financiële administratie, loonadministratie, personeelsdiensten en debiteurenbeheer.

Oplossingen voor ondernemers

Oplossingen voor ondernemers

Ondernemers houden van ondernemen en ze willen daar dan ook het liefste hun tijd aan besteden. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) biedt ondernemers meer plezier in ondernemen. We doen dat door professionele ondersteuning in administratie- en personeelsdiensten. Dit bespaart ondernemers veel tijd. Hierdoor kunnen ze zich richten op wat ze écht leuk vinden.

Boekhouding en administratie uitbesteden

Boekhouding en administratie uitbesteden

Wij verwerken de (financiële) administratie en geven belastingadvies. Met name Consultancy is een dienst die goed gewaardeerd wordt door ondernemers. Eveneens waarderen zij ons aandeel in software, management rapportages en support. Neem contact op voor het uitbesteden van de boekhouding en administratie.

Personeelsdiensten Noord-Nederland

Personeelsdiensten Noord-Nederland

Met onze personeelsdiensten richten we ons op werving en selectie, poolmanagement en payrolling. Hierbij staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit geldt voor werkgevers en de werknemers zelf. Daarom zijn we natuurlijk voorzien van officiële certificaten en verklaringen (zie: certificering). Neem contact op voor advies en kennismaking.

Tolbert: gunstige bereikbaarheid (A7)

Tolbert: gunstige bereikbaarheid (A7)

BK solutions administratie- en personeelsdiensten is gevestigd in Tolbert, centraal in Noord-Nederland. We zijn uitstekend te bereiken vanuit Groningen, Drenthe en Friesland. Dit komt mede door de gunstige ligging bij de A7 (op een paar minuten rijden) tussen Drachten en Leek. Meer plezier in ondernemen begint bij Brandsma Klijn.

Meer plezier in ondernemen.