Salarisadministratiekantoor

Salarisadministratiekantoor

Bedrijven en accountantskantoren kloppen vaak aan bij BK solutions (Brandsma Klijn solutions) voor het uitbesteden van de salarisadministratie. Waarom zou je als bedrijf of accountantskantoor eigenlijk een salarisadministratiekantoor inschakelen?

5 redenen voor het inschakelen van een salarisadministratiekantoor

Graag geven we je een aantal goede redenen voor de uitbesteding aan een salarisadministratiekantoor.

1. Veel tijd besparen

Het is een veelgehoord en dan ook zeer logisch argument: (veel) tijd besparen. Dan hebben we het nog niet eens over de tijd die de salarisadministratie zelf kost.

Andere ‘urenvreters’ zijn het bijhouden van de kennis en het bijhouden van de wijzigingen in cao’s en arbeidsrecht. Die tijd stop je waarschijnlijk liever in andere zaken.

2. Extra aantrekkelijk

Speciaal voor bedrijven en administratie- en accountantskantoren bieden wij onze diensten tegen extra aantrekkelijke voorwaarden aan. Zó aantrekkelijk dat uitbesteden eigenlijk aantrekkelijker is dan de loonadministratie zelf te organiseren.

In deze vorm kun je de salarisadministratie wel onder de aandacht brengen bij je klanten, maar besteed je de werkzaamheden aan ons uit.

3. Het is simpel

De eenvoud staat bij BK solutions voorop. Nooit meer gedoe, alles is voor je geregeld.

De salarisadministratie uitbesteden is erg simpel. Overstappen kan op elk moment gedurende het kalenderjaar. Via onze website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen.

4. Contact is persoonlijk

Persoonlijk contact vinden we vanzelfsprekend. We werken veelvuldig samen met accountantskantoren en daarin is niemand een nummer. Als wij je salarisadministratie uit handen nemen, kun je altijd bij ons terecht voor wijzigingen en vragen.

Bel ons gerust en wij lossen voorkomende zaken waar mogelijk meteen voor je op. Je kunt je loonadministratie zorgeloos aan ons uitbesteden.

5. Altijd alles accuraat

Loonadministratie is een zeer serieuze zaak. Fouten kunnen funest zijn. Daarom is het een heerlijk gevoel als een betrouwbaar salarisadministratiekantoor het voor jou uit handen neemt.

Je weet dan zeker dat de salarisadministratie tijdig en nauwkeurig gebeurt. Altijd alles accuraat. Sluipt er tóch ooit ergens een foutje in, dan lossen we dat uiteraard ook op.

Wat kost het inschakelen van een salarisadministratiekantoor

Wij zijn jouw complete salarisadministratiekantoor met een passend tarief voor iedereen. Wij verzorgen je gehele loonadministratie al vanaf €7,50 per loonstrook met een maximum van €12,50,- per loonstrook.

Exacte prijzen zijn gebaseerd op het aantal personeelsleden. Benieuwd wat het voor jouw organisatie zou gaan kosten? Neem dan snel contact met ons op en we berekenen het voor je.

PS

Wij hanteren transparante en voordelige all-in tarieven zodat je exact weet waar je op kunt rekenen. Verborgen kosten, opstartkosten of periodieke kosten zijn dan ook niet van toepassing.

Ons salarisadministratiekantoor werkt voordelig en nauwkeurig, bespaart tijd en staat persoonlijk voor je klaar. 

Bert Bert

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.