Monteur

Waar andere engineering en productie bedrijven stoppen, gaat onze opdrachtgever verder. Over de hele wereld, komen zij tot unieke oplossingen voor onoplosbare problemen in situaties variërend van luxe villa’s en comfortabele jachten tot marineschepen en de offshore-sector.
Zij werken voor de particuliere sector, de onroerend goed sector, de overheid, evenals voor de financiële sector. Van een hijs-systeem voor een helikopterplatform en een dakbedekking systeem met een bewegende
facade voor een zwembad naar de lancering van systemen voor tenderboats op superjachten en voor FRC ‘ s op marineschepen, zij creëren en realiseren een oplossing voor elke technische uitdaging.

Functieomschrijving:
Als monteur ga je aan de slag bij de projecten. Je spoort storingen op in werktuigen, machines, installaties en apparaten en je repareert ze. Ook verzorg je het onderhoud. Je hebt contact met de klant. Het is verantwoordelijk werk en je moet goed beslissingen kunnen nemen.

Functie-eisen:
– Opleiding werktuigbouwkunde MBO niveau 4
– Zelfstandig
– Klantgericht
– Kunnen lezen technische tekeningen
– Ervaring als monteur
– Beheersing van de Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden:
Onze opdrachtgever biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure:
Neem bij interesse contact met ons op.

  • Sleep je bestanden hier of

 

Door het reageren op deze vacature en het sturen van je cv en motivatie naar ons e-mailadres, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in de database van Brandsma Klijn personeelsdiensten. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Brandsma Klijn personeelsdiensten zal geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daar op grond van de wet verplicht toe zijn. We zullen jouw gegevens direct verwijderen uit onze database als je dat aan ons vraagt.

jan contactpersoonJan

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter