Administratief personeel inhuren 

Administratief personeel inhuren? Je bent op zoek naar een medewerker administratie, tijdelijk of vast. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) is het bedrijf dat je hiermee helpt. Ons administratief personeel gaat graag voor je aan de slag. Voor de korte en langere termijn zijn er aantrekkelijke mogelijkheden.

Het grote voordeel van tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie? Je kunt bij piekperiodes, seizoensdrukte en incidentele drukte (bijvoorbeeld door wegvallen personeel) eenvoudig opschalen qua administratief personeel. Bovendien kun je daarna net zo makkelijk afschalen. Met onze personeelsdiensten leveren we bedrijven veel voordelen. Ook voor de langere termijn zijn onze medewerkers inzetbaar.

Uitgebreide screening

Als vertrouwd kantoor in administratie- en personeelsdiensten beschikken we over een ruim en gevarieerd medewerkersbestand. Dankzij zorgvuldige screening hebben we beschikbare medewerkers administratie in de directe regio én daarbuiten.

Dit administratief personeel inhuren kan vaak per direct. Onze administratieve medewerkers zijn in diverse functies inzetbaar. Motivatie en vakkennis zijn vooral belangrijke factoren waar we op letten bij het aannemen van administratief personeel.

 Administratief personeel inhuren is aantrekkelijk 

  • Onze eigen Werving en selectie is goed voor elkaar, we nemen representatieve professionals aan. 
  • Hierdoor is snelle inzet mogelijk van geschikte medewerkers administratie.
  • Wij kunnen administratief personeel in overleg (bij)scholen.
  • Administratieve ondersteuning op locatie met tijdelijk personeel vanuit BK solutions, detachering is daarbij een aantrekkelijke optie.  
  • Je ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal gewerkte uren van de administrateurs, volgens een vooraf overeengekomen tarief.
  • Je kunt onze administrateurs kosteloos in dienst nemen nadat ze een bepaald aantal uren via BK solutions hebben gewerkt (zo kun je eerst meer ervaring opdoen met je nieuwe medewerkers).

Uitstekende contacten

Nog een groot voordeel van administratief personeel inhuren op locatie is dat je de continuïteit van je core business kunt waarborgen (mét dus de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is).

Mede door uitstekende contacten met diverse agentschappen zijn wij snel in staat om je te laten profiteren van alle voordelen. Verder maken we slim gebruik van social media om administratieve medewerkers op te sporen en te screenen.

De continuïteit van je core business waarborgen, mét de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is.

jan contactpersoonJan

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp