Payrolling

Geen gedoe meer met verzekeringen, pensioenfondsen, fiscus, enzovoort. Payrolling is een ideale oplossing van BK solutions (Brandsma Klijn solutions). Reken eindelijk eens af met de bekende nadelen van het werkgeverschap.

In plaats daarvan hoef je alleen nog maar bezig te zijn met de werving en selectie van je personeel en zelfs dat kun je aan ons overlaten. Op deze manier kun je dus het ‘vervelende’ (vaak juridische) deel van het werkgeverschap uitbesteden.

Een aantrekkelijk alternatief

Je kunt zomaar in de problemen komen als je zaken rond personeel niet goed ingevuld hebt. Onze oplossingen zijn risicoloos, eenvoudig en voordelig. De personeelskosten vind je overzichtelijk op één weekfactuur.

We bieden met onze personeelsdiensten een aantrekkelijk alternatief voor personeel in eigen dienst. Er zijn veel voordelen om op deze manier met personeel te werken. We hebben de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet.

De grootste voordelen van payrolling

  1. Je voert zelf de regie over je werkzaamheden en je loopt géén arbeidsrechtelijke risico’s
  2. Je bepaalt het bruto uurloon van je werknemer of conform cao
  3. Je loopt geen risico’s bij ziekte (loondoorbetaling)
  4. Minimale administratieve handelingen en lasten (heerlijk)

Al met al is payrolling altijd het overwegen waard. Het biedt rust, vrijheid en zekerheid. Minder risico’s, meer flexibiliteit.

Alles over payrolling

We kunnen ons goed voorstellen dat je alles wilt weten over payrolling. Misschien ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen. In dit soort gevallen kun je gerust (vrijblijvend) contact opnemen met BK solutions. Met plezier laten we ook jou genieten van de voordelen.

Payrolling biedt rust, vrijheid en zekerheid. Minder risico’s, meer flexibiliteit.

jan contactpersoonJan

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp