Uitzenden

Je bent op zoek naar een (tijdelijke) werknemer. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) selecteert een geschikte kandidaat voor je. Wij nemen diegene in dienst. Vervolgens gaat de kandidaat voor jou aan de slag.

Het grote voordeel van uitzenden? Maximale flexibiliteit voor jou en voor onze flexkracht, omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Met onze personeelsdiensten leveren we bedrijven veel voordelen.

Uitgebreide screening

Ons uitzendbureau beschikt over een ruim en gevarieerd bestand. Dankzij zorgvuldig poolmanagement hebben we beschikbare kandidaten in de directe regio én daarbuiten. Deze ideale flexkrachten zijn vaak per direct, in diverse functies, inzetbaar.

Uiteraard hebben wij de kandidaten vooraf uitgebreid gescreend. Motivatie en vakkennis zijn vooral belangrijke factoren waar we op letten.

Voordelen van uitzenden

  • Wij verzorgen de gehele werving en selectie, we houden je goed op de hoogte van het verloop van het proces.
  • Snelle inzet mogelijk van de juiste flexkrachten.
  • Wij kunnen flexkrachten in overleg (bij)scholen.
  • Je ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal gewerkte uren van de flexkrachten, volgens een vooraf overeengekomen tarief.
  • Je kunt onze flexmedewerker kosteloos in dienst nemen nadat hij of zij minimaal 1.000 uur via BK solutions heeft gewerkt (zo kun je eerst meer ervaring opdoen met je nieuwe werknemer).

Uitstekende contacten

Nog een groot voordeel van uitzenden is dat je de continuïteit van je core business kunt waarborgen (mét dus de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is).

Mede door uitstekende contacten met het UWV en diverse agentschappen zijn wij snel in staat om je te laten profiteren van alle voordelen. Verder maken we slim gebruik van social media om kandidaten op te sporen en te screenen.

De continuïteit van je core business waarborgen, mét de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is.

jan contactpersoonJan

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp