Inschrijven werkzoekende

Je hebt zin in een nieuwe baan, maar je kunt momenteel geen vacature vinden die goed bij je past. Zorg er desondanks voor dat wij op de hoogte zijn van je CV. We stellen alles in het werk om voor jou de juiste match te realiseren.

Open inschrijving

Je zult ervaren dat we actief zijn. Dus vul snel het onderstaande formulier in voor een open inschrijving. Vervolgens neemt een collega van onze personeelsdiensten contact met je op.

 

Na je inschrijving

We nodigen je uit voor een persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we verder in op jouw baanwensen en mogelijkheden. Zodra we een geschikte baan voor je hebben, krijg je een uitnodiging om de administratieve zaken af te handelen. Ook maken we dan afspraken omtrent de aanvang van je werkzaamheden.

Belangrijk

Neem bij je intakegesprek altijd de volgende gegevens mee:

  • Geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs).
  • CV (indien we deze nog niet van je hebben ontvangen).
  • Gegevens omtrent referenties.
  • Eventuele relevante getuigschriften en/of diploma’s.

Je kunt je eenvoudig per mail bij ons afmelden, als je ondertussen zelf werk hebt gevonden.

 We stellen alles in het werk om voor jou de juiste match te realiseren.

Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever zoeken wij Accountmanagers.

Onze opdrachtgever zoekt accountmanagers voor hun eigen product namelijk TheatersinNederland.nl. Het bedrijf produceert Theaterstadskranten i.s.m. alle theaters in Nederland. Er komen gemiddeld 3 a 4 kranten per maand uit en we beheren de website TheatersinNederland met ongeveer 180.000 bezoekers per maand.

Functieomschrijving

Als acquisiteur / accountmanager is je hoofdtaak het werven van nieuwe en het onderhouden van bestaande relaties. De Theaterkranten komen maandelijks uit in alle provincies van Nederland.

Wij zoeken:

Kandidaten met een open persoonlijkheid, iemand die kan enthousiasmeren en met een commercieel inzicht en uiteraard een goede telefoonstem.

Functie-eisen

Beschik jij over de nodige communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) en kun je goed omgaan met een computer. Onze nieuwe collega is representatief, heeft een stressbestendige werkhouding, heeft discipline en een verkoop- en resultaatgerichte mentaliteit.

Verder zijn humor, overredingskracht, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en professionaliteit eigenschappen die belangrijk zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een zeer goede interne verkoop opleiding. Een zelfstandige functie met een goed basissalaris gecombineerd met een zeer aantrekkelijke provisie. Tevens bieden wij een leuke informele werksfeer met ruimte om je, onder te ontwikkelen tot een topverkoper.

Sollicitatieprocedure

  • Sleep je bestanden hier of

 

Door het reageren op deze vacature en het sturen van je cv en motivatie naar ons e-mailadres, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in de database van Brandsma Klijn personeelsdiensten. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Brandsma Klijn personeelsdiensten zal geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daar op grond van de wet verplicht toe zijn. We zullen jouw gegevens direct verwijderen uit onze database als je dat aan ons vraagt.

jan contactpersoonJan

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter