Receptiediensten Werving & Selectie 

Voor de zoektocht naar een nieuw receptieteam kloppen bedrijven aan bij BK solutions, omdat wij flexibele receptiediensten verzorgen. Veel ondernemers, organisaties en overheidsinstanties doen een beroep op onze Werving & Selectie. Ontdek waarom. 

Zorgvuldige procedure 

Allereerst is onze Werving & Selectieprocedure heel zorgvuldig. Bij een receptioniste/telefoniste kijken we niet alleen naar de vakinhoudelijke kwaliteiten, we gaan voor echte en oprechte mensen die de ziel van de zaak voelen.

We kijken naar karakter, presentatie en motivatie. 

Receptiediensten: ervaring en enthousiasme

BK solutions is het moedermerk voor zowel financiële administratie als personeelsdiensten in Noord-Nederland (en daarbuiten).

We leveren energieke medewerkers met ervaring en enthousiasme. Van receptioniste/telefoniste tot administratie op locatie, we helpen je en bieden je daarmee meer plezier in ondernemen. 

Happy medewerkers, happy klanten

Plezier klinkt niet direct als een zakelijk argument, maar dat is het (indirect) wél. Het werkplezier beïnvloedt de houding en de service richting klanten.

Het is een makkelijke optelsom: happy medewerkers tillen het servicelevel omhoog, waardoor ook de klanten happy worden. Hun trouw en loyaliteit leidt weer tot een happy bedrijfseigenaar. Deze winst door geluk begint al bij… de receptie! Zorg dat je de receptie op orde hebt.

Uitbesteding receptie

Daar komt ‘Uitbesteding Receptie‘ om de hoek kijken. Het kan veel tijd en moeite kosten om zelf de receptie te organiseren of te beheren.

Mogelijk heeft je bedrijf last van uitval, piekdrukte/seizoensdrukte of zwangerschapsverlof. Regel dan adequate vervanging of aanvulling via BK solutions. Wij bieden professionele medewerkers die voor een korte of een lange termijn je organisatie versterken. Aan jou de keus. 

Receptie én administratie verbeteren

Als je dan toch bezig bent met het optimaliseren van je organisatie, dan kun je het maar beter direct goed doen. Denk bijvoorbeeld aan de financiële administratie, loonadministratie of debiteurenbeheer.

De kans is groot dat er winst valt te boeken op deze terreinen. Winst in snelheid, kwaliteit en professionaliteit, door software en consultancy. Laat dit soort kansen niet liggen en neem contact op, we helpen je graag. 

Laat dit soort kansen niet liggen en neem contact op.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp