Receptioniste/Telefoniste

Als je op zoek bent naar een goede receptioniste/telefoniste, dan is BK solutions het aangewezen adres. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met professionele receptionistes en telefonistes. Kies als onderneming, organisatie of overheidsinstantie ook voor zekerheid en kwaliteit. 

Groot voordeel uitbesteden receptiediensten 

Een enkele keer kiest een bedrijf voor een receptie in eigen beheer. De keuze valt steeds vaker op het uitbesteden van de receptiediensten. Waarom eigenlijk?

Het antwoord is een simpele afweging van voordelen en nadelen. Het kost organisaties tijd en energie om receptiediensten te organiseren en te beheren, vooral wanneer er belangrijke schakels wegvallen.

Dankzij uitbesteding wordt alles voor je geregeld. BK solutions levert een professionele en toegankelijke receptioniste/telefoniste binnen verschillende bedrijfstakken. 

Receptioniste/telefoniste door ons geselecteerd 

Bij uitbesteding van de receptie neemt BK solutions alle receptiediensten op zich. Wij dragen vervolgens de verantwoordelijkheid voor de volledige planning, loonbetaling, verzekering, risico op ziekte en intakeprocedures.

Het grote voordeel is dat je de zorg voor de organisatie van je receptie los kunt laten. Dit scheelt je bedrijf tijd en moeite, zodat jij je kunt richten op de leuke kanten van je ondernemerschap. Meer plezier in ondernemen! 

Van detachering tot vast in dienst 

Het is mogelijk om tijdelijk een receptioniste/telefoniste in te huren via BK solutions. Denk aan detachering. Wij brengen veel ervaring, flexibiliteit en representativiteit. Inhuren van een receptioniste/telefoniste kan zowel voor de korte termijn (uitzenden) als lange termijn (detacheren). 

Ook is het een optie om een receptioniste/telefoniste vast in dienst te nemen, waarbij BK solutions in dat geval de werving en selectie verzorgt. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig te werk in deze procedures. Na een proefperiode kan een vast dienstverband volgen. 

Receptie goed geregeld, een prettig idee

De receptie is niet niks. Het gaat om een fijn onthaal. Een eerste indruk van je bedrijf. Een warm welkom. Daarin moet je geen half werk leveren, dat wil je goed geregeld hebben. BK solutions levert je een energieke en flexibele receptioniste/telefoniste, het juiste visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact op. 

Daarin moet je geen half werk leveren, dat wil je goed geregeld hebben.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp