Stukadoor

Door hun jarenlange ervaring kunnen ze bij alle voorkomende stukadoorswerk van dienst zijn. Zoals alle voorkomende wand, plafond en vloerafwerking, maar ook voor meer gespecialiseerde werkzaamheden als
tegelwerk lijsten, ornamenten, leemstuc, marmerstuc en pandomo betonlook stukwerk. Ook voor restauratie bent is de klant bij hen aan het goede adres. Ze zijn aangesloten bij bedrijfschapafbouw en De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Functieomschrijving:
Als stukadoor ga je langs bij diverse klanten. Hierbij luister je naar de wens van de klant en ga je zorgvuldig aan het werk zodat je kwalitatief goed werk aflevert. Hierbij houd je rekening met de planning. Uiteraard hoort het voorbereidende en afrondende werk ook bij de werkzaamheden. Zoals eventuele behangresten verwijderen en je werkplek netjes achterlaten.

Functie-eisen:
• Enige ervaring als stukadoor
• Technisch inzicht
• Zelfstandig
• Klantgericht
• Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden:
Onze opdrachtgever biedt uitstekende marktconform arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure:
Neem bij interesse contact met ons op.

  • Sleep je bestanden hier of

 

Door het reageren op deze vacature en het sturen van je cv en motivatie naar ons e-mailadres, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in de database van Brandsma Klijn personeelsdiensten. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Brandsma Klijn personeelsdiensten zal geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daar op grond van de wet verplicht toe zijn. We zullen jouw gegevens direct verwijderen uit onze database als je dat aan ons vraagt.

jan contactpersoonJan

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over personeelsdiensten? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 51 00 00

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter