Werken in Drenthe

Werken in Drenthe is iets waar we je graag bij helpen. BK solutions voorziet in goede, leuke en leerzame werkplekken. Bouw, schilders en administratie zijn branches waarin versterkingen welkom zijn. 

De Administratiebrigade: administratie op locatie 

Werkgever BK solutions bestaat uit een team van ervaren professionals op het gebied van administratie- en personeelsdiensten. Voor optimale dienstverlening werken onze administratieve toppers op locatie bij de klant. Er is altijd ondersteuning en begeleiding vanuit het kantoor. 

De Administratiebrigade is het uithangbord van BK solutions. En dat is niet voor niets. Als administratief medewerker op locatie ben je letterlijk en figuurlijk het gezicht van het bedrijf. Een mooie en verantwoordelijke rol. Sluit jij je aan bij de brigade? We ontvangen graag je sollicitatie. 

Werken in Drenthe bij bouw- of schildersbedrijven 

Naast de Administratiebrigade zijn we gespecialiseerd in de schilders- en bouwbranche. We werven met plezier jong talent én ervaren krachtpatsers. Kom ook werken in Drenthe bij bouw- of schildersbedrijven. Deze zorgvuldig geselecteerde bedrijven rekenen op je. 

Ook als bouwer of schilder heb je een belangrijke verantwoordelijkheid. Jouw werk is het visitekaartje van het bedrijf. Ga voor het beste resultaat en proef het fijne gevoel van geslaagde projecten. BK solutions koppelt je met plezier aan het juiste bedrijf voor jou. 

Waardevolle bijdrage

Als medewerker van BK solutions lever je een waardevolle bijdrage aan de branche van je voorkeur. Je voegt waarde toe door je inzet, productie en resultaat. Bovenal ben je onderdeel van een team. Kies voor werken in Drenthe voor ambitie, groei en werkgeluk. Neem contact op.

Over BK solutions

BK solutions is een transparant, vernieuwend en toegankelijk bedrijf dat voortdurend naar vernieuwing en doorontwikkeling streeft. We bieden onze medewerkers groeikansen in een prettige omgeving. Begonnen als administratiekantoor, uitgebreid met personeelsdiensten. Vandaag is het een bedrijf met vier hoofdthema’s: financiële administratie, personeelsdiensten, loonadministratie en debiteurenbeheer

Als medewerker van BK solutions lever je een waardevolle bijdrage aan de branche van je voorkeur.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp