Werken in Friesland

Werken in Friesland met groeipotentie en goede voorwaarden bij BK solutions. Ons kantoor in administratie en personeelsdiensten zoekt versterking. We hebben werkplekken op locatie voor administrateurs, schilders en bouw. 

Administratiebrigade: professionals op locatie 

Als administrateur ben je onderdeel van de Administratiebrigade. Dit zijn onze professionals die bij onze klanten werken op locatie. Dit kan een vast of tijdelijk karakter hebben. Uiteraard ben je volwaardig onderdeel van BK solutions, doen we veel dingen samen en is er voldoende begeleiding. 

Bouw- en schildersbedrijven in Friesland 

Wij leveren enthousiaste en energieke krachten aan bouw- en schildersbedrijven in Friesland. Heb jij talent of ervaring en wil je (extra) werken in Friesland? Wacht dan niet langer en klop aan bij de personeelsdiensten van BK solutions. Kies voor meer plezier in werken. 

Voldoening, waardering en kansen 

Of je nou schildert, bouwt of werk zoekt in de administratie, jij weet wat werkt. Voor jezelf, voor je werkgever en voor je klant. Je weet wat mooi is om te doen en wat mooi is om te delen.

Jouw werk ziet er niet alleen goed uit, het klopt ook. De juiste cijfers, de goede keuzes qua bouw- of schilderwerk. Daarom ben je goed in je vak. En word je gegarandeerd gewaardeerd. Om wie je bent en om wat je kunt. Dat geeft voldoening.

Werken in Friesland levert kansen op. Je kunt je doorontwikkelen. Groei naar een hoger level. Grijp de mogelijkheden aan om jezelf uit te dagen. BK solutions faciliteert kansrijke werkplekken in de administratie-, bouw- of schildersbranche. Kom voor ons werken in Friesland. 

Werken in Friesland: vacatures en open sollicitaties 

We hebben vrijwel altijd actuele vacatures voor je. Informeer naar de openstaande functies, neem contact met ons op. Of loop even langs. Bel van tevoren, dan zorgen we dat we tijd en aandacht voor je hebben. Open sollicitaties zijn ook mogelijk. We betekenen graag iets voor je.

BK solutions faciliteert kansrijke werkplekken in de administratie-, bouw- of schildersbranche.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp