Huurgelden

Als verhuurder van woningen of winkelpanden is er weinig zo vervelend als niet betaalde huurgelden. Dan moet je erachteraan. Keer op keer. Dat kan gelukkig anders. Een geliefde oplossing van Brandsma & Klijn solutions is de uitbesteding van de incasso’s. 

Nauwkeurige controle op huurgelden

Met BK solutions (Brandsma Klijn solutions) is het debiteurenbeheer perfect geregeld. Via BK solutions houden wij nauwkeurig bij of de huur binnenkomt. Om snel te kunnen reageren, ontvangen wij de huurgelden op onze rekening en storten we dit door op de rekening van de verhuurder. Zo hoef jij niet meer bezig te zijn met die vervelende zaken en kun je je richten op wat je leuk vindt om te doen.

Actie als huurgelden niet betaald worden

We nemen (in eerste instantie per telefoon) contact op met de huurder, als de huur niet tijdig op onze rekening staat. Bij herhaling pakken we het contact schriftelijk aan, zodat er een dossier wordt opgebouwd met de benodigde brieven. Met behulp van een jurist kan vervolgens uitzetting worden aangevraagd bij de rechter.

Automatische incasso huurgelden

We bieden ook automatische incasso aan bij jouw huurders, zodat we ervoor zorgen dat er tijdig huur wordt afgeschreven en je hier als huurder niet zelf om hoeft te denken.

Kosten dienstverlening

De kosten voor deze dienstverlening bedragen 2,5% over de geïncasseerde kale huur, dus energievoorschotten en servicekosten worden niet belast (maar kunnen we uiteraard wel voor je incasseren).

Contact

Niet langer achter je huurders aan en je zaken perfect voor elkaar hebben: als dit je interessant lijkt, kun je contact opnemen met BK solutions. We helpen je graag en geven je geheel vrijblijvend advies.

Nauwkeurige controle op huurgelden en actie als huurgelden niet betaald worden.

monique contactpersoonMonique

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over debiteurenbeheer? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 64 28 65

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp