Over BK solutions

Over BK solutions

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.

We zijn je graag van dienst bij het opstellen en verwerken van je administratie. Je kunt altijd bij ons terecht voor elk advies (of elke vraag). We zijn snel met het samenstellen van de jaarrekening. Je weet als klant waar je aan toe bent.

Eerlijk en accuraat

We voeren onze werkzaamheden tegen relatief lage prijzen uit, in vergelijking met soortgelijke kantoren. Ons team bedient meer dan 500 (zakelijke) klanten. Deze klanten zijn met name te spreken over onze deskundigheid en accuraatheid tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Laagdrempelig en persoonlijk

Ons kantoor zit in Tolbert (Groningen), vlakbij de grens met Friesland en Drenthe. We zitten dus vrij centraal in het noorden van Nederland. We zijn een laagdrempelig kantoor. Je kunt gerust bij ons aan kloppen voor een vrijblijvend gesprek. Ook bellen is een goed idee. We geven je persoonlijk advies.

Administratiebrigade

De Administratiebrigade is ons (BK)A-team van deskundig administratief personeel. Onze medewerkers komen naar je voor advies en administratie op locatie.

Over BK solutions: volledig dienstenpakket

Geen zorgen meer met betrekking tot jaarrekeningen, belastingaangiftes en meer. We verwerken je financiële administratie en helpen je bij belastingaangiftes (OB; LB; IB, VPB). Daarnaast ben je bij ons welkom als je financieel advies zoekt. De meest gekozen diensten naast financiële administratie:

Door deze kruisbestuiving zijn we snel in staat om zorgen op veelvoorkomende gebieden weg te nemen. Hoewel onze oplossingen divers zijn, hebben ze vrijwel altijd dezelfde voordelen: professionele ondersteuning, tijdbesparend en vriendelijk geprijsd. Alles keurig opgelost op administratief gebied, dat is wat we je bieden. Meer plezier in ondernemen.

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied.

Informatiebeveiliging

BK solutions hecht grote waarde aan de beveiliging van informatie. Verzorgen wij je administratie, dan hebben wij namelijk niet alleen jouw gegevens, maar ook informatie van jouw klanten. Daarom is bij BK solutions zowel privacy als informatiebeveiliging goed geregeld!