Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Vaak moeten je klanten een herinnering ontvangen, voordat ze een openstaande factuur gaan betalen. Veel mensen vinden het vervelend om te vragen naar geld van hun klanten. Meestal is hier ook nauwelijks of geen tijd voor. Met als mogelijk gevolg een onnodig hoog debiteurensaldo. Je kunt dit voor jouw bedrijf voorkomen dankzij gestructureerd debiteurenbeheer.

Je klanten betalen sneller

Zonder gestructureerd debiteurenbeheer is er nauwelijks effect. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) schiet te hulp. Je klanten betalen sneller als er iedere week of iedere twee weken actie wordt gevoerd op de openstaande posten. Die actie bestaat uit een combinatie van brieven, e-mails en telefoontjes van BK solutions. Wij zorgen ervoor dat jij je focus kunt houden bij de dingen die je leuk vindt om te doen, terwijl wij voor je in actie komen. Het geld komt binnen. Een fijn idee.

Werken wordt weer plezierig

Overal achteraan moeten. Afgelopen. Je wilt niet langer je tijd en energie verspillen aan vervelende betalingsverzoeken. Liever richt je je op je volgende opdrachten. Bespaar jezelf de moeite rond openstaande facturen. Met de oplossing van BK solutions is debiteurenbeheer een eitje en wordt werken weer plezierig. Een aantrekkelijk vooruitzicht.

Contact over debiteurenbeheer

Je kunt BK solutions eenvoudig bereiken met je vragen of opmerkingen. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Bespaar jezelf de moeite rond openstaande facturen.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.