Administratiebrigade

Administratiebrigade

De Administratiebrigade. Als je een probleem hebt, als je hulp nodig hebt en als je kwaliteit verlangt: huur het (BK)A-team. De administratie-eenheid van BK solutions staat klaar om je administratieve organisatie te versterken. Wij werken op locatie. 

Vandaag de dag gezocht en gewild door de overheid, bedrijven en zorginstellingen. De administratieve helden van Brandsma Klijn solutions. We bieden bedrijven tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie. Je administratieve werkzaamheden zijn in goede handen.

Administratiebrigade: A-merk voor A-kwaliteit administratie

Ons administratiekantoor BK solutions staat bekend als A-merk in administratie. De A-kwaliteit wordt gewaarborgd door het NOAB-kwaliteitskeurmerk, jaren ervaring en een professioneel selectiebeleid. Onze medewerkers zijn vakkundig, vriendelijk en enthousiast.

Deze medewerkers kunnen van pas komen bij (bijvoorbeeld) piekdrukte, personeelsuitval en professionaliseringsambities. Ook is de Administratiebrigade een opvangnet bij ziekte, zwangerschappen en andere onvoorziene omstandigheden. Het (BK)A-team is onderweg.

Administratief personeel inhuren

Wacht niet langer met administratief personeel inhuren. We gaan graag aan de slag met het doorlichten en verbeteren van je administratieve organisatie. Onze medewerkers zijn ervaren in financiële en fiscale vraagstukken. Verder bieden we hulp bij loonadministratie en debiteurenbeheer. Detachering is een aantrekkelijke optie.

Aanvulling Administratiebrigade: Receptiediensten

We hanteren een breed begrip als het om administratie gaat, van consultancy tot receptiediensten. Zo kun je bij ons terecht voor een Receptioniste/Telefoniste als visitekaartje van je bedrijf. Op die manier worden je bezoekers gastvrij en professioneel ontvangen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Directe versterking voor je administratie

Al met al vormt het team van BK-solutions een directe versterking voor je administratie, tijdelijk (flexibel) of vast (langdurig dienstverband). Meer plezier in ondernemen dankzij de administratieve krachten die je verlichten in de administratieve druk. Schakel de hulp in van het (BK)A-team: de Administratiebrigade!

Als je een probleem hebt, als je hulp nodig hebt en als je kwaliteit verlangt: huur het (BK)A-team.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.