Financieel Medewerker – Boekhouding
Assistent Accountant vacature team BK solutions

Financieel Medewerker – Boekhouding

Financieel Medewerker – Boekhouding: Wellicht is deze vacature een overweging waard! Maak een transfer naar BK solutions!

Ben jij de financiële duizendpoot die wij zoeken? Kom ons team versterken als Financieel Medewerker! In deze rol ben je de ruggengraat van onze financiële afdeling. Je draagt zorg voor een breed scala aan financieel administratieve taken die essentieel zijn voor het soepel en efficiënt functioneren van onze organisatie. Jouw precisie en inzet zijn van onschatbare waarde in het verzorgen van de financiële administratie, waarbij gestructureerd, transparant en planmatig werken voorop staan.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving waarin je je kunt ontplooien en verder kunt groeien in je financiële carrière. Je werkt nauw samen met de Senior Financieel Medewerker en andere collega’s, in een sfeer waar samenwerking, afstemming en uniformiteit centraal staan. Jouw bijdrage helpt ons om onze financiële processen naar een hoger niveau te tillen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Financiële Boekhouding die beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van financiën, bedrijfseconomie, accountancy of een vergelijkbare studierichting

  • Je hebt een MBO+/ HBO werk- en denkniveau, verkregen door relevante opleiding en/of ervaring in administratieve processen.
  • Je beschikt over minimaal 2-4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent vaardig met financiële programma’s, zoals Snelstart, en kunt deze effectief inzetten voor het beste resultaat.
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig uit de voeten kan en niet schroomt om initiatief te nemen.

Jouw rol

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financiële administratieve werkzaamheden. Je rapporteert direct aan de Senior Financieel Medewerker en speelt een actieve rol in het waarborgen van de kwaliteit van onze financiële administratie. Een deel van je taken kent een periodiek herhalend patroon, waardoor je de kans krijgt om processen echt eigen te maken en te optimaliseren waar mogelijk.

Sluit je aan bij ons team

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Stuur ons je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. Samen kunnen we de financiële toekomst van onze organisatie vormgeven.

Kijk vooruit, groei mee en maak het verschil als Financieel Medewerker bij BK-solutions.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend, vrijblijvend gesprek met koffie of fris.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken