Marketingadviseur

(Online) Marketingadviseur

Je hebt je bedrijf wel op orde, maar je hebt het gevoel dat er zeker nog meer uit je bedrijfswebsite te halen valt. Je kunt een beroep doen op de ervaren (online) marketingadviseur van Brandsma Klijn solutions. Dat loont.  

Professionele en praktische adviezen

Je bent daarmee verzekerd van professionele en praktische adviezen, waar je direct wat aan hebt. Onze marketingadviseur oriënteert zich vooral op online omgevingen: websites, webshops en (social) content. Daarbij zijn drie mogelijkheden:

1. Verbeteringen doorvoeren dankzij een expert review

De marketingadviseur scant zeer gedetailleerd je digitale kanalen (expert review) en legt in alle eerlijkheid de pijnpunten en problemen bloot. Vervolgens adviseert hij verschillende verbeteringen die je kunt doorvoeren om online meer resultaat (conversie) te behalen.

2. Een doordachte customer journey via consultancy

Ook denkt hij mee over de customer journey en de wijze waarop je content inzet. We gaan voor comfortabele content, compromisloze conversie en een creatieve customer journey. Via een adviestraject (consultancy) begeleidt hij je naar online succes. Dat loop je liever niet mis.

3. Een effectieve website met de quick scan

Het bovengenoemde adviestraject draait vaak om de lange termijn. Mogelijk duurt dat je te lang. De eerder genoemde expert review is dan een vlot alternatief. Wil je nog sneller en simpeler naar een effectieve website? Kies dan voor de quick scan.

Snel inzicht in verbeterpunten

Bij de quick scan kies je voor een scherpe prioritering. Je krijgt snel inzicht in verbeterpunten en de adviezen zijn direct toepasbaar. Het verschil met de expert review is dat de quick scan vrij basaal is, terwijl de expert review echt de diepte ingaat.

Contact

Zie je het wel zitten om je website kritisch te laten bekijken door onze marketingadviseur? Neem contact op met Brandsma Klijn solutions en wie weet wordt de basis gelegd voor een effectieve website. Je bedrijf verdient dat!

Verschillende verbeteringen om online meer resultaat (conversie) te behalen.