RI&E

Wat betekent RI&E?

RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. Dit document vormt voor ieder bedrijf de basis van de arbeidsomstandigheden. Voor ieder bedrijf, want elke werkgever is verplicht om een het op te stellen. Schakel een arbodeskundige in om jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie te verzorgen.

Waarom is een RI&E nodig?

Het doel van de RI&E is het voorkomen of beperken van gezondheidsklachten en ongevallen. Iedere werkgever wil kort gezegd zo min mogelijk ziekteverzuim en zoveel mogelijk productiviteit van de werknemers. Bovendien bevordert een goede Risico Inventarisatie & Evaluatie het werkplezier!

Kan BK solutions mijn RI&E maken?

Ja, BK solutions kan jouw RI&E opstellen. Wij brengen eerst de arbeidsrisico’s binnen het bedrijf in kaart. Vervolgens maken we een Plan van Aanpak (PvA) voor het beheersen van die risico’s.
Het door ons laten opstellen van je RI&E heeft een aantal interessante voordelen. Zo is BK solutions altijd op de hoogte van de nieuwste regelingen en ontwikkelingen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een correcte inventarisatie en evaluatie die voldoet aan de wet- en regelgeving. Wij helpen je bovendien om de inventarisatie en evaluatie ook in de toekomst actueel te houden. Tenslotte staan wij voor laagdrempelige dienstverlening voor een optimaal proces. Zodat jij je volledig kunt blijven focussen op je onderneming. Neem anders eens een kijkje wat we verder allemaal voor je bedrijf kunnen doen!

BK solutions verzorgt het allemaal

  • Gedegen inventarisatie
  • Professioneel Plan van Aanpak
  • Follow up

Vraag een offerte aan voor het door BK solutions laten opstellen van jouw RI&E:

Bert Bert

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.