Werving en selectie

Werving en selectie

Werving en selectie uitbesteden is de beste stap die je kunt zetten vandaag. Samen met jou stellen we het gewenste profiel van de kandidaat op en vervolgens gaan we voor je aan de slag.

We maken gebruik van ons medewerkersbestand, zetten de vacature uit via onze wervingskanalen en we gaan actief op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Je zit goed met de personeelsdiensten van BK solutions (Brandsma Klijn solutions).

Wie van de drie

De geselecteerde kandidaten nodigen wij vervolgens uit voor een intakegesprek. Op het moment dat het gesprek en de referentiecheck positief zijn, sturen wij de cv’s van de drie meest geschikte kandidaten met een terugkoppeling naar je toe.

Op basis van onze terugkoppeling en het cv maak je zelf de keuze wie van deze kandidaten het beste binnen je organisatie past. Na een sollicitatiegesprek bij jou op de vestiging komt de medewerker direct bij je in dienst.

Vijf verleidelijke voordelen van werving en selectie uitbesteden

  1. Je bespaart veel tijd en kosten dankzij onze wervingskanalen en ervaring in selectie
  2. Je ontvangt naast de cv’s van de juiste kandidaten ook een heldere motivatie van onze kant
  3. Je betaalt pas een (vooraf vastgesteld) bedrag nadat de geselecteerde kandidaat zijn/haar proeftijd heeft doorlopen, no cure no pay
  4. Je profiteert van ons grote netwerk en een ruim bestand aan geschikte kandidaten
  5. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, laagdrempeligheid staat voorop

Prettige bijkomstigheid

Voor een vast en scherp tarief werven we kandidaten voor je, die je na afronding van het selectieproces zelf in dienst neemt. Werving en selectie uitbesteden is makkelijk en verleidelijk: een juiste kandidaat zonder eigen inspanning.

En… Het principe van no cure no pay biedt zekerheid. Op naar de juiste match. Prettige bijkomstigheid? Je gaat geen verdere verplichtingen met ons aan.

Werving en selectie uitbesteden is makkelijk en verleidelijk.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.