Eigen personeel administratief opleiden

Eigen personeel administratief opleiden

Je eigen personeel administratief opleiden heeft diverse voordelen. Ten eerste verbeter en professionaliseer je de administratieve organisatie. Ten tweede kun je sneller schakelen, je houdt meer tijd over. De administratie-eenheid van BK solutions schiet te hulp.

Soms treffen we ondernemers die alles zelf doen. Vaak willen ze dat dan ook het liefste. Alles in eigen huis houden om zoveel mogelijk zelfstandigheid te behouden.

Maar het komt voor dat ondernemers daardoor teveel hooi op de vork nemen. Ze hebben zichzelf zoveel taken toegedicht dat het een last wordt. Bijvoorbeeld de financiële administratie. In dat geval gaat dat onnodig ten koste van het ondernemersgeluk.

Meer plezier in ondernemen

Er is een manier om weer meer plezier te krijgen in het ondernemen: het afstoten van administratieve taken. En dat kan op de lange termijn allemaal intern blijven, als je tijdelijk externe hulp inschakelt. Je kunt je eigen personeel administratief opleiden via BK solutions.

We komen in actie om je personeel (verder) op te leiden op administratief gebied. Onze specialisten kijken mee als controleslag, zodat het inwerken van je personeel vlot verloopt. Na het opleidingstraject kunnen jullie zelfstandig verder. Dat geeft iedereen energie en werkgeluk.

Heb je het te druk en wil je je administratieve taken binnen de organisatie afstoten? Wij zorgen dat je personeel de administratieve taken zo goed mogelijk verricht.

Wanneer zou je je eigen personeel administratief opleiden?

  • Als je krijgt te maken met drukte/schaalvergroting, waardoor administratieve werkzaamheden toenemen
  • Als je eigen personeel nog weinig ervaring heeft met administratieve werkzaamheden
  • Als je de administratieve werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen beheer wilt houden

Waarom zou je je eigen personeel administratief opleiden?

  • Omdat je groei, drukte en piekperiodes beter kunt opvangen met professioneel opgeleid personeel
  • Omdat er in elke organisatie een efficiëntieslag mogelijk is, door het verbeteren en professionaliseren van de administratieve organisatie
  • Omdat je op die manier minder afhankelijk bent, je kunt weer zelfstandig verder met een geoptimaliseerde, interne organisatie

Consultant financiële diensten (tijdelijk)

BK solutions heeft een speciale administratie-eenheid. Dit ‘(BK)A-team’ komt vol energie in actie om bedrijven optimaal te ondersteunen. De Administratiebrigade levert je een tijdelijke consultant financiële diensten. Deze specialistische adviseur gaat je eigen personeel administratief opleiden.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in of neem contact op voor meer informatie.

Vol energie in actie om bedrijven optimaal te ondersteunen.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.