Senior Financieel Medewerker
Assistent Accountant vacature team BK solutions

Senior Financieel Medewerker

Zit je redelijk goed bij je huidige werkgever? Maar sta je open voor een nieuwe functie, maak dan de overstap naar BK-solutions!

Wij zoeken een Senior Financieel Medewerker

We zijn een ‘landelijk’ kantoor qua klantenbestand, met grote klanten door heel Nederland. Tegelijkertijd zijn we landelijk al in ‘dorps’ en eenvoudig. Met ons kantoor in Tolbert (tussen Drachten en Groningen) blijven we het liefst nuchter. Misschien is dat dan de ‘cultuur’.

Soms zeggen kantoren dat ze aan klantcontact doen. Dat betekent vaak dat het klantcontact gereduceerd wordt tot ‘zo min mogelijk’. Stel je voor dat je een keer een goed gesprek zou hebben met een klant… Elke ondernemer heeft een verhaal dat gehoord mag worden. Daar is bij ons wel ruimte voor!

Wij automatiseren en zijn een modern administratiekantoor, en hebben juist de ruimte voor oprecht klantcontact. Dit moet natuurlijk wel bij te benen zijn. En je hebt vast tips of ideeën hoe het anders kan, beter kan. Om die reden stelt BK solutions zich superflexibel op. Geef aan wat voor jou belangrijk is. Van 24 – 32 uur.

Functie Senior Financieel Medewerker

Als Senior Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze klanten. Je zorgt ervoor dat alle financiële gegevens correct worden verwerkt en dat de administratie up-to-date is. Daarnaast ondersteun je het management bij het opstellen van financiële rapportages en analyses.

Heb jij

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, verkregen door relevante opleiding en/of ervaring in administratieve processen.
  • Minimaal 2-4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Vaardig met financiële programma’s, zoals Snelstart en Exact, en kunt deze effectief inzetten om jaarrekeningen te samenstellen en fiscale aangiftes te verzorgen.

Werkzaamheden

  • Klanten ondersteuning voor pro-actief advies.
  • Ondersteunen van het management bij financiële rapportages en analyse.
  • Opstellen van de jaarrekening en aangifte omzetbelasting.
  • Adviseren van het management op financieel gebied.
  • Verwerken van financiële gegevens in de administratie.
  • Verzorgen van BTW aangiftes en jaar controle.

Ben jij

Een teamspeler die ook zelfstandig uit de voeten kan en niet schroomt om initiatief te nemen. (Uiteraard bieden we een mooi salaris, een prima pensioenregeling, de beste barbecues, sportieve activiteiten en gezellig uitjes) Minimaal 24-32 uur beschikbaar

Waarom zou je reageren?

Doe dat vooral wanneer je wil groeien in je vak en als persoon bij een modern, gezellig kantoor en doe dit vooral als je communicatief vaardig bent, en bij een prachtig dynamisch bedrijf wilt werken.

Neem contact op voor een verkennend en vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar!

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.