Urgent: kwartaaladministratie aanleveren

Kwartaaladministratie aanleveren

We zijn in het tweede kwartaal van 2023 beland. Dat betekent dat het weer tijd is om de administratie van het eerste kwartaal aan te leveren. We verzoeken je dit zo snel mogelijk te doen. Lever alles compleet in, dan kunnen wij de kwartaaladministratie in één keer afronden. 

Zorgvuldig checken of de kwartaaladministratie compleet is

Graag ontvangen we je volledige administratie/documentatie. Het gaat dan om bonnen, facturen en dergelijke van het eerste kwartaal. Voor een vlottere verwerking in de kwartaaladministratie helpt het wanneer je het digitaal aanlevert. Er is een inleverbak bij de ingang van het kantoor, als het echt niet lukt.

Check zorgvuldig of alles compleet is. 

Tip: je loonadministratie ook uitbesteden

Mogelijk verzorg je als organisatie op dit moment zelf de loonadministratie. Dat kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Zeker als je beseft dat ervaren loonspecialisten dit sneller en dus voordeliger kunnen. Overweeg om naast de kwartaaladministratie ook je loonadministratie uit te besteden? Neem contact op.

Volledig vastgoedbeheer

Tot slot nog een tip wanneer je vastgoed bezit. BK solutions heeft een dienst waarbij jij je op de leuke dingen kunt richten. Wij zorgen intussen voor het beheer, het innen van de huurgelden, enzovoort.