Huurafrekening

Huurafrekening

BK solutions stelt als dienst voor vastgoedbeheerders een driemaandelijkse/maandelijkse huurafrekening op naar verhuurders. Dit betreft een overzicht met de huuropbrengsten en eventuele verrekeningen, zoals uitgaven en beheervergoedingen. Ook voorzien we vastgoedbeheerders in een compleet online verhuurdossier. Daardoor hebben zij de hele dag inzicht in panden, huurstromen en eventuele leegstand. 

Huurafrekening: een helder overzicht

Eerst zomen we in op de huurafrekening. Het overzicht toont dus de ontvangen huren en de gemaakte kosten. Verder zien verhuurders mogelijke achterstanden bij de betreffende maand.

Als huurgelden innen administratieve druk op organisaties legt, kunnen ze BK solutions inschakelen. Onze vastgoedspecialisten verzorgen de administratieve (af)handelingen om de huurder te laten betalen.

We verzorgen voor vastgoedbeheerders de administratie richting verhuurders voor de inkomsten en uitgaven. Daarnaast wordt de beheervergoeding meegenomen in de verrekening. Vervolgens ontvangen verhuurders per maand of per kwartaal een gedetailleerd en helder overzicht. Dit alles maakt onderdeel uit van onze diensten op het gebied van vastgoedadministratie.

Huurafrekening uitbesteden

Je kunt de huurafrekening en zelfs volledige verhuurdiensten aan ons uitbesteden. Zo regelen BK solutions & partners optioneel de commerciële bemiddeling. In dat geval hoeven verhuurders zelf geen energie te steken in de commerciële kant.

Dankzij commerciële bemiddeling zijn en blijven panden goed gevuld met betalende huurders. Wij zorgen namelijk voor een continue aanwas van huurders en een goede betalingsmoraal. Ook de commerciële bemiddeling wordt vermeld in de huurafrekening.

Aanvullend spannen we ons met onze partners in voor technisch beheer. Daarom zijn zowel de administratieve en financiële kant als de commerciële en technische kant op orde. Om die reden heb je alles afgedekt als je samenwerkt met BK solutions.

Uiteraard maken we de huurafrekening in je eigen huisstijl op, volledig op maat en anoniem.

Online verhuurdossier

Vastgoedbeheerders en verhuurders kloppen bij ons aan voor moderne vastgoedbeheersoftware. Daarmee bieden we een online verhuurdossier. Hierin wordt alle verhuuradministratie verwerkt. Denk aan de afrekening van de servicekosten, de facturatie en alles rond huur- en beheerovereenkomsten. Of de WOZ-waardes en gespecificeerde lijsten ten behoeve van financiële instanties.

Al met al bieden we vastgoedbeheerders en verhuurders gemak en meer plezier in ondernemen.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.