Huurovereenkomst opstellen

Huurovereenkomst opstellen

Een huurovereenkomst opstellen kan vlotter en duidelijker. Dit is van belang voor de verhuurder en de huurder. Dankzij een goed geformuleerde huurovereenkomst voorkom je misverstanden. Met BK solutions krijg je extra inzicht.

Een heldere huurovereenkomst laat geen ruimte voor verschillende interpretaties. Daardoor sluit je latere discussies uit. Bovendien is iedereen tevreden over de vastlegging, omdat ze weten waar ze aan toe zijn. Zoals het hoort.

Daarom is de huurovereenkomst opstellen het fundament onder een goede band tussen verhuurder en huurder. Je kunt hier altijd weer naar verwijzen, dit is waar jullie samen voor hebben gekozen. Dus zorg dat dit fundament niet onderschat.

Online vastgoedbeheer

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) ondersteunt verhuurders met online vastgoedbeheer. Zo krijg je een digitale bank met bijvoorbeeld je huurovereenkomsten, de huurstroom per pand en de leegstand. Ook zie je de WOZ-waardes.

Onze rol is het beheer en de verwerking rond de financiële kant van je vastgoedadministratie. Allereerst gaat het dan om factureren, aanmanen en verhuurafrekeningen maken. Ten tweede leveren we gespecificeerde lijsten voor financiële instanties.

Dat kan gevraagd worden voor onder andere de aangifte inkomstenbelasting en/of nieuwe financieringen.

Samengevat voorziet BK solutions in het verzorgen van je vastgoedadministratie. Aangezien de huurovereenkomst opstellen daar onderdeel van uitmaakt, kunnen we hierin evengoed een rol bekleden.

Huurovereenkomst opstellen uitbesteden

Die rolverdeling gaan we vooraf onze samenwerking verder doornemen.

  • Mogelijk wil je zelf de huurovereenkomst opstellen. Dan verzorgen wij de rest van de vastgoedadministratie.
  • Misschien wil je het opstellen van de huurovereenkomsten juist uitbesteden. Ook dan zijn wij je ideale partner.

Al met al bieden we je meer plezier in ondernemen. Richt je vooral op de verhuur, wij doen de administratieve kant. Vervolgens heb je dat netjes geregeld, zodat de continuïteit gewaarborgd is.

De huurovereenkomst opstellen: dit is het fundament onder een goede band tussen verhuurder en huurder

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.