Vastgoedadministratie Zaanstreek

Vastgoedadministratie Zaanstreek

Vastgoedadministratie Zaanstreek? BK solutions heeft al vele vastgoedbeheerders in deze regio administratief ontlast. We zorgen ervoor dat de administratie perfect op orde is. Zo houd jij focus op waar het écht om gaat: je Zaanse vastgoed of beleggingspand(en).

Meer focus op kerntaken

Pittoreske woningen, monumentale pakhuizen, historische molens: de Zaanstreek is bij velen een geliefd gebied. Ook bij vastgoedbeheerders en verhuurders. De vastgoedadministratie is daarentegen een stuk minder geliefd. Wij begrijpen dat wel, want naast veel tijd, vraagt het ook veel inhoudelijke kennis. Denk aan ingewikkelde regelgeving omtrent huurprijzen, energielabels en rechten van huurders.

Onze medewerkers staan klaar om jou op deze gebieden te ondersteunen. En om al die tijdrovende administratieve taken te doen. Dat is namelijk hun specialiteit. Jij kunt je aandacht daardoor richten op jóuw specialiteit. Op die manier zorgen we voor meer plezier in ondernemen.

Vastgoedadministratie Zaanstreek: extra voordelen

Behalve meer focus en plezier in ondernemen, heeft je vastgoedadministratie uitbesteden nog meer voordelen. Wat dacht je van:

Constante cashflow – Het is belangrijk dat de vastgoedadministratie altijd doorgaat. Haperingen leiden tot onderbrekingen in de geldstroom en verlies van overzicht. BK solutions Vastgoedadministratie Zaanstreek zorgt ervoor dat je administratie altijd up-to-date is. Zelfs in vakantieperiodes en bij uitval of ziekte. Daardoor waarborgen we een constante cashflow.

Compleet pakket – BK solutions biedt een compleet pakket om vastgoedbeheerders in de Zaanstreek zo veel mogelijk te ontlasten. Van de verhuuradministratie tot specialistisch debiteurenbeheer en het geven van belastingadvies. Onze specialisten kunnen alle administratieve taken van je overnemen.

Scherp all-in-tarief – Dankzij slimme samenwerkingen en jarenlange ervaring, kunnen we de prijzen laag houden. Met ons all-in-tarief profiteren vastgoedbeheerders en verhuurders van voordelig vastgoedbeheer tegen een scherpe prijs. Volledig én voordelig dus.

24/7 inzicht – Wij werken met moderne en gebruiksvriendelijke vastgoedbeheersoftware. Hierin verzamelen we alle belangrijke informatie overzichtelijk op één plek. Daardoor heb jij altijd en overal toegang tot de gegevens omtrent je Zaanse vastgoed.

Meer info over Vastgoedadministratie Zaanstreek?

Wil jij ook meer focus op je kerntaken en meer plezier in ondernemen? We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.