Vastgoedadministratie uitbesteden

Vastgoedadministratie uitbesteden

Vastgoedadministratie uitbesteden is een voordelige oplossing voor vastgoedbeheerders en verhuurders. Je bespaart enerzijds tijd en energie, anderzijds kun je je lekker focussen op je kerntaken. Kies voor vrijheid en zekerheid.

Als vastgoedbeheerder of verhuurder weet je hoe belangrijk de vastgoedadministratie is. Maar het is niet altijd het leukste onderdeel. Ook kost het soms veel tijd. Bovendien moet het wel constant gebeuren. En daar kan zomaar wat haperen!

Je medewerkers en jijzelf kunnen ziek worden of om een andere reden niet aan de administratie toekomen. Of de organisatie is tijdelijk niet goed (genoeg) ingericht. Voor een constante cashflow is het van belang dat de vastgoedadministratie doorgaat.

Verder komt het voor dat vastgoedbeheerders/verhuurders niet over goede software beschikken. Of de juiste expertise op het administratie vlak missen. In beide gevallen kost de vastgoedadministratie dan meer tijd dan wellicht nodig is.

Vastgoedadministratie uitbesteden: de voordelen

Focussen op je kerntaken – Als vastgoedadministrateurs zijn wij dol op administratie. Want dat is ons voornaamste vak. Maar anderen zijn op deze wereld voor een ander ‘vak’. Voor ander werkgeluk. Het plezier in ondernemen zit dan niet in administratie.

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) brengt je meer plezier in ondernemen. Vastgoedadministratie uitbesteden levert je extra focus op. Terug naar de (kern)taken. Wij verzorgen de administratie rond de verhuur. Jij richt je op de zaken die jou gelukkig maken.

Constante cashflow – Met vastgoedadministratie uitbesteden waarborg je een constante cashflow. Je hoeft je geen zorgen te maken over ziekmeldingen en uitval van personeel. Het innen van de huurgelden loopt soepeler, sneller en meer gestructureerd.

Volledig pakket – BK solutions biedt een volledig pakket. Ons ‘A-team’ handelt alle administratieve aspecten af. We werken met overzichtelijke en moderne vastgoedbeheersoftware. Als je al een programma hebt, kunnen we mogelijk daarin werken.

All-in tarief – Vastgoedadministratie uitbesteden kan best goedkoop zijn. Zeker met ons all-in tarief. Vervolgens profiteer je van specialistisch debiteurenbeheer, maandelijkse overzichten en een verbetering van de betalingsmoraal onder de huurders.

24/7 inzichtelijk – Je hebt 24/7 inzicht via onze vastgoedbeheersoftware. Zaken als huurovereenkomsten, leegstand, WOZ-waardes en de huurstroom per pand zijn eenvoudig in te zien. Je digitale vastgoedportefeuille, helemaal op orde gemaakt!

Contact over vastgoedadministratie uitbesteden

De vastgoedadministratie uitbesteden? Neem contact op en profiteer binnenkort ook van hoogwaardige vastgoedadministratie tegen een lage prijs.

Hoogwaardige vastgoedadministratie tegen een lage prijs

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.