Advertentiepartners

Advertentiepartners BK solutions

BK solutions heeft verschillende advertentiepartners. Deze partijen kunnen ondernemers helpen met online en offline zichtbaarheid en promotie. Vanuit onze eigen (positieve) ervaringen raden we de onderstaande bedrijven van harte bij je aan. 

Caja-FSM

Caja is een innovatief bureau voor full service marketing (FSM). Het bedrijf beschikt over een vormgevingsstudio met professionele en creatieve medewerkers. Zij realiseren logo’s, advertenties en andere uitingen. De dienstverlening is geheel op maat.

Deze advertentiepartner is ook een betrouwbaar adres voor volledige pakketten rond sociale media en websites. Caja-FSM geeft graag goed advies met een laagdrempelige ‘instap’. Van advies tot acquisitie, samenwerken is commercieel uitermate interessant. www.caja-fsm.nl

Theaters in Nederland en Wat te doen Vandaag

De commerciële websites www.theatersinnederland.nl en www.wattedoenvandaag.nl zijn waardevolle advertentiepartners voor ondernemers. Deze grootse merken (in handen van Caja-FSM) werken crossmediaal.

Maandelijks worden er kranten uitgebracht in samenwerking met de theaters. Ook loopt er een unieke PROMOtour door heel Nederland. Tel daar narrowcasting en LED-schermen (bij zeer uiteenlopende evenementen; Koningsdag; festivals) maar bij op.

Al snel is duidelijk: deze advertentiepartners geven je toegang tot een immens publiek.

BK solutions: oplossingen en extra’s

BK solutions staat zelf bekend als A-merk in financiële administratie en personeelsdiensten. Debiteurenbeheer en loonadministratie zijn andere (erkende) kwaliteiten van ons kantoor. Wij bieden ondernemers meer plezier in ondernemen door mee te denken en slimme oplossingen aan te reiken. We geloven dat bovenstaande advertentiepartners het verschil kunnen maken in de marketing.

Contact opnemen

Het team van BK solutions (voluit: Brandsma Klijn solutions) ontvangt je graag op het kantoor in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Met deze centrale locatie in Noord-Nederland zijn we goed bereikbaar (A7 op enkele minuten rijden). Kom langs, neem contact op.

Ben je nieuwsgierig naar de steunpilaren van ons bedrijf? Kijk even op de Over ons-pagina voor de gezichten achter BK solutions.

A-merk in financiële administratie en personeelsdiensten.