Facturatie uitbesteden

Facturatie uitbesteden

Op tijd en gestructureerd factureren kan best een moeizame opgave zijn, zeker als je er niet zo in thuis bent. Voor een goede cashflow is het wel heel belangrijk dat er op tijd gefactureerd wordt. Daarom helpt BK solutions (Brandsma Klijn solutions) bedrijven en verenigingen door de facturatie over te nemen, een oplossing die op veel waardering kan rekenen onder onze klanten. 

Je behoudt je eigen huisstijl

We kunnen ons prima voorstellen dat je bij de facturatie waarde hecht aan je eigen briefpapier of layout. We blijven trouw aan je huisstijl. Er zijn twee opties.

  1. Het factureren gebeurt op je eigen briefpapier en op een (door jou) aangeleverde layout.
  2. Het factureren gebeurt op een − door ons gemaakte − layout (bekeken en goedgekeurd door jou).

Facturen op tijd verzonden

We versturen op tijd de facturen en doen dit digitaal (per mail) of per post, afhankelijk van je voorkeuren. Desgewenst kunnen we ook drukwerk meenemen bij de verzending, mits je dit drukwerk zelf aanlevert.

Makkelijk terugverdiend

Uitbesteding van je facturatie  is makkelijk terugverdiend, door de absolute tijdwinst die je met beide handen kunt aangrijpen. Neem contact op voor meer informatie en/of het aanvragen van een offerte.

Ervaring

De facturatie wordt verzorgd door medewerkers met zeer veel ervaring in debiteurenbeheer en facturatie. Je weet dan ook zeker dat de facturatie bij ons in goede handen is. Bij twijfel, vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen. Het team staat voor je klaar.

Absolute tijdwinst die je met beide handen kunt aangrijpen.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.