Hypotheken

Hypotheken voor ondernemers

Voor ondernemers zijn hypotheken niet zomaar ‘appeltje-eitje’. Tussenpersonen (hypotheekadviseurs) hebben soms geen verstand van het inkomen dat ondernemers verdienen. Bij mensen in loondienst zetten ze simpelweg de loongegevens door, bij ondernemers ligt dat lastiger.

Je hebt de juiste hypotheekadviseurs nodig

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) maakt het je makkelijker en verwijst je naar de juiste tussenpersonen. Hypotheken voor ondernemers: vaak kan er meer dan je denkt.

  • Zo schatten hypotheekadviseurs de inkomsten te laag in, als ze bijvoorbeeld enkel kijken naar het belastbaar inkomen.
  • Ook komt het voor dat ze niet goed de inkomsten vanuit het bedrijf kunnen inschatten, omdat die inkomsten een wisselend karakter (kunnen) hebben of omdat het niet altijd even transparant is.

Wij leiden je naar de juiste hypotheekadviseurs, die ondernemers kennen en begrijpen.

Prognoses

Natuurlijk doen we meer dan je enkel doorverwijzen. Zo kunnen we zelf vaak al voldoende zeggen over je inkomsten. Daarnaast stellen we realistische prognoses op. Banken kijken naar de resultaten tot dusver, wij kijken naar de verwachtingen. Twee jaar gehad, hoe gaat het derde jaar eruitzien? Als NOAB-kantoor hebben we een betrouwbare reputatie op dit gebied.

Kies voor ons samenspel met tussenpersonen en je maakt meer kans op een hypotheek. Onze adviserende en sturende rol wordt zeer gewaardeerd door ondernemers. Wellicht ben je benieuwd wat we voor jou zouden kunnen betekenen. Schroom dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. We helpen je op weg naar de hypotheken voor ondernemers.

Over BK solutions

BK solutions is een platform met oplossingen voor ondernemers. Denk hierbij (onder andere) aan financiële administratie, loonadministratie en personeelsdiensten. Maar ook op het gebied van debiteurenbeheer (en meer) kunnen we je helpen. Al met al beloven we je meer plezier in ondernemen dankzij vakkundig advies en de daaropvolgende tijdsbesparing.

We stellen realistische prognoses op. Onze adviserende en sturende rol wordt zeer gewaardeerd door ondernemers.

Leon Leon

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.