Administratief personeel

Administratief personeel  

Administratief personeel inhuren in Noord-Nederland? Je bent op zoek naar een medewerker administratie, tijdelijk of vast. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) is het bedrijf dat je hiermee helpt. Ons personeel gaat graag voor je aan de slag. Voor de korte en langere termijn zijn er aantrekkelijke mogelijkheden.

Het grote voordeel van tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie in de drie noordelijke provincies? Je kunt bij piekperiodes, seizoensdrukte en incidentele drukte (bijvoorbeeld door wegvallen personeel) eenvoudig opschalen qua administratief personeel. Bovendien kun je daarna net zo makkelijk afschalen. Met onze personeelsdiensten leveren we bedrijven veel voordelen. Ook voor de langere termijn zijn onze medewerkers inzetbaar.

Deskundig en gemotiveerd

Als vertrouwd administratiekantoor met personeelsdiensten beschikken we over een ruim en gevarieerd medewerkersbestand. Dankzij zorgvuldige screening hebben we beschikbare medewerkers administratie in de directe regio én daarbuiten.

Dit personeel inhuren kan vaak per direct. Onze administratieve medewerkers zijn in diverse functies inzetbaar. Motivatie en vakkennis zijn vooral belangrijke factoren waar we op letten bij het aannemen van administratief personeel.

 Administratief personeel inhuren is aantrekkelijk

  • Onze eigen Werving en selectie is goed voor elkaar, we nemen representatieve professionals aan.
  • Hierdoor is snelle inzet mogelijk van geschikte medewerkers administratie.
  • Wij kunnen het personeel in overleg (bij)scholen. Zo zijn medewerkers er helemaal klaar voor.
  • Administratieve ondersteuning op locatie in Noord-Nederland met tijdelijk personeel vanuit BK solutions, detachering is daarbij een aantrekkelijke optie.
  • Je kunt onze administrateurs langer inschakelen nadat ze een bepaald aantal uren via BK solutions hebben gewerkt (zo kun je eerst meer ervaring opdoen met je nieuwe medewerkers).

Continuïteit en flexibiliteit waarborgen

Nog een groot voordeel van administratief personeel inhuren op locatie is dat je de continuïteit van je core business kunt waarborgen (mét dus de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is).

De continuïteit van je core business waarborgen, mét de flexibiliteit om de samenwerking weer te beëindigen als dat nodig is.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.