Detachering administratief personeel

Detachering administratief personeel

Bij detachering maak je voor een bepaalde periode gebruik van ons personeel. Ideaal voor het opvangen en verbeteren van de administratieve werkzaamheden in je bedrijf, organisatie of instelling.

Wij hanteren een breed begrip van administratief personeel: we bieden zowel consultants in financiële administratie als receptiediensten (receptioniste/telefoniste).

Van telefoontjes aannemen tot financieel advies: alles wat je redelijkerwijs aan administratie kunt linken, hebben wij in huis. Onze administratieve medewerkers worden verspreid over Noord-Nederland ingeschakeld ter aanvulling, versterking en overbrugging.

Detachering: aanvulling, versterking en overbrugging

Detachering kan aan de orde zijn als aanvulling. Mogelijk is er sprake van seizoensdrukte of een andere piekperiode. Dan kun je vlot een tandje bijschakelen met professioneel administratief personeel van BK solutions (Brandsma Klijn solutions).

  • Wij bieden bedrijven versterking met de Administratiebrigade, onze toppers op administratief gebied. Met hun kennis en expertise halen ze de druk van de ketel, voorzien ze je van vakkundig advies en brengen ze je bedrijf naar een hoger niveau.
  • Het is een hele geruststelling als je administratie goed geregeld is. Met detachering zorgen wij daarvoor. Zo kun jij je richten op de leuke dingen. Meer plezier in ondernemen.

Detachering is ook een perfecte optie als tijdelijke overbrugging. Stel je voor dat er medewerkers vertrekken en je hebt niet meteen een opvolger op het oog. Onze Administratiebrigade is snel ingewerkt en helpt je erdoorheen. Dit is eveneens een prettige optie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Zo is er voor elk personeelsprobleem een oplossing in de vorm van detachering door BK solutions.

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap staat bij BK solutions hoog in het vaandel. Iedereen hoort bij het team. Samen dragen we bij aan tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie. Samen zijn we de Administratiebrigade. Medewerkers worden voorzien van leuke attenties en inspirerende kennissessies. Verder organiseren we gezellige samenkomsten waar het sociale aspect voorop staat.

Wij geloven dat binding belangrijk is om onze medewerkers succesvol te detacheren. Dankzij dit werkgeverschap zijn onze medewerkers bewapend met kennis, enthousiasme en motivatie. Een prettige aanvulling voor je organisatie. Detachering biedt rust, vrijheid en zekerheid. Minder risico’s, meer flexibiliteit.

Alles over detachering

We kunnen ons goed voorstellen dat je alles wilt weten over de detacheringsmogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag. Neem  (vrijblijvend) contact op met BK solutions.

Detachering biedt rust, vrijheid en zekerheid. Minder risico’s, meer flexibiliteit.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken