Administratief werk in Friesland

Administratief werk in Friesland

BK solutions biedt je administratief werk in Friesland met groeipotentie en aantrekkelijke voorwaarden. Sluit je aan bij onze Administratiebrigade en versterk de administratieve organisatie van onze klanten. Een interessante optie voor de ambitieuze administrateur. 

Wij zoeken een enthousiaste en energieke administrateur of receptionist/telefonist met ervaring of talent. Wil je aan de slag met administratief werk in Friesland? Mis deze mogelijkheid niet en klop aan bij de personeelsdiensten van BK solutions. Kies voor meer plezier in werken.

Voldoening, waardering en kansen

Of je nou werk zoekt als administrateur, financieel adviseur of receptionist: jij weet wat werkt. Voor jezelf, voor je werkgever en voor je klant. Je weet wat mooi is om te doen en wat mooi is om te delen.

Jouw werk ziet er niet alleen goed uit, het klopt ook. De juiste cijfers, de goede keuzes advieswerk. Daarom ben je goed in je vak. En word je gegarandeerd gewaardeerd. Om wie je bent en om wat je kunt. Werken bij BK solutions geeft voldoening.

Administratief werk in Friesland levert kansen op. Je kunt je doorontwikkelen. Groei naar een hoger level. Grijp de mogelijkheden aan om jezelf uit te dagen. BK solutions faciliteert aantrekkelijke werkplekken in de administratie. Kom voor ons werken in Friesland.

Over BK solutions

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) is een ‘A-merk administratiekantoor’ in de Groningse grensregio (Westerkwartier) tussen Friesland en Drenthe. Ons klantenbestand is breed en varieert sterk qua locatie, sector en grootte.

Een deel van de aangesloten bedrijven zit in Friesland. Zij doen een beroep op onze medewerkers om de administratieve werkzaamheden uit te voeren. Ook advieswerk kan een onderdeel zijn, evenals receptiediensten. De uiteindelijke invulling hangt af van je werkervaring, je persoonlijke doelen en de wederzijdse wensen.

Administratie op locatie: het (BK)A-team

Als administratiekantoor vinden we het heel belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De Administratiebrigade is daarin de sleutel. Dit topteam levert administratief werk in Friesland (op locatie bij de klant). Hierdoor is het contact vloeiend en laagdrempelig. Informatie wordt eerder aangeleverd en uitgewisseld.

Onze klanten hebben je graag op locatie omdat dit prettiger werkt en een toegankelijk karakter heeft. Je kunt sneller schakelen en ter plekke adviezen aanreiken voor de organisatie. Laat ons weten waarom jij een aanwinst bent voor het (BK)A-team. Doe een open sollicitatie of schrijf je in.

BK solutions faciliteert aantrekkelijke werkplekken in de administratie.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.