Werken bij BK solutions

Werken bij BK solutions 

Werken bij BK solutions betekent werken in een prettige, persoonlijke en professionele werkomgeving. De kracht van het bedrijf schuilt in de mensen die er werken. Als medewerker ben je een belangrijk onderdeel van het geheel.

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) geeft je de gelegenheid om te groeien in administratieve functies. Ook als je al veel ervaring hebt, geven we je de ruimte om nog verder te groeien. Bijvoorbeeld door specialisatiemogelijkheden, cursussen en bijeenkomsten.

Jij doet ertoe. Je werk doet ertoe. Daarom steunen en stimuleren we je om er het beste uit te halen. Voor jezelf en voor het collectief, de Administratiebrigade. Samen verbeteren en versterken we de administratieve organisatie van de bedrijven die klant bij ons zijn.

Administratiebrigade

De Administratiebrigade is ons eigen (BK)A-team in administratie. Deze administratieve toppers werken op locatie bij onze klanten. Als A-merk in administratie willen we bedrijven ook A-kwaliteit leveren. Dat kan door medewerkers op locatie in te zetten.

Onze administratie-eenheid bestaat uit onder andere administrateurs, financiële consultants en receptionisten/telefonisten. Elk teamlid is bijzonder waardevol, want iedereen draagt bij aan het verbeteren van administratieve processen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

BK solutions is NOAB-gecertificeerd: we zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde (van) Administratie- en Belastingdeskundigen. Het kwaliteitskeurmerk van de NOAB geeft aan dat we actuele kennis, kwaliteit én vakmanschap garanderen. Bij deze hoge kwaliteitsstandaarden past goed werkgeverschap in een aantrekkelijke bedrijfscultuur.

Werken bij BK solutions: professioneel en plezierig

Wij geloven in werkgeluk, het geluk dat je uit je werk haalt. Daar dragen we aan bij door een open bedrijfscultuur waarin iedereen zich welkom voelt en waarin het sociale aspect belangrijk is. Tussen de bedrijven door zijn er regelmatig leuke bijeenkomsten met een informeel en inspirerend karakter. Rond verschillende feestdagen zorgen we voor een vrolijke setting die past bij de periode.

Iedereen levert vanuit zichzelf uitstekend werk af: we staan voor piekfijn presteren, altijd blijven leren en elkaar positief motiveren. een professionele en plezierige werksfeer met eigen verantwoordelijkheid en nuchtere humor.

Werken bij BK solutions: kennismaken

Wie weet lijkt het je wat om verder kennis te maken met BK solutions. Je kunt een gesprek aanvragen met de ambassadeurs en vertegenwoordigers van onze personeelsdiensten. Zij luisteren graag naar je baanwensen. Verstuur je open sollicitatie of schrijf je in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug om een afspraak in te plannen.

Werken bij BK solutions betekent werken in een prettige, persoonlijke en professionele werkomgeving.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken