NOAB

NOAB

Is het administratiekantoor of belastingadvieskantoor van mijn keuze aangesloten bij de NOAB? Dat is het enige wat je jezelf hoeft af te vragen bij het zoeken naar een kantoor voor administratie en belastingzaken.

NOAB is een afkorting voor Nederlandse Orde (van) Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB-kantoren garanderen actuele kennis, vakmanschap en kwaliteit.

BK solutions NOAB-gecertificeerd

Uiteraard is BK solutions (Brandsma Klijn solutions) NOAB-gecertificeerd. Hiermee voldoet ons kantoor aan het pakket van eisen dat door de NOAB is opgesteld. Concreet houdt dit in dat we binnen de administratieve en fiscale dienstverlening voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering en -behoud, waarbij we ons met name richten op het mkb. Door de hoge kwaliteitsstandaarden voldoen we aan de norm voor het NOAB-kwaliteitskeurmerk.

Voor zzp’ers en mkb’ers

BK solutions is er voor zzp’ers en mkb’ers. Betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit behoren tot het eisenpakket van de NOAB. Als NOAB-kantoor leveren we je de zekerheid van een solide administratie. Daarnaast helpen we je met alle fiscale zaken. We bieden advies op maat door specialisten in de branche. Bekijk onze diensten en kies uit (onder andere) administratie, consultancy en belastingadvies.

Voorbeelden diensten

BK solutions geeft je advies over je belastingaangifte en we controleren je jaarrekening. Ook kun je bij ons je volledige boekhouding uitbesteden. Neem direct contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We kijken er naar uit om je te ondersteunen met onze oplossingen op het gebied van financiële administratie. Samen zorgen we voor meer plezier in ondernemen.

Meer oplossingen

Kruisbestuiving en praktische voordelen voor ondernemers: BK solutions biedt meer dan administratie alleen. Zo hebben we een eigen uitzendbureau. Onze afdeling personeelsdiensten is er voor werkgevers en werknemers. Tegelijkertijd doen we aan loonadministratie en effectief (maar klantvriendelijk) debiteurenbeheer. Stuk voor stuk handige oplossingen die ondernemers tijd en stress besparen. Plan een afspraak, we helpen je graag.

Je volledige boekhouding uitbesteden.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken