Administratie

We zijn je graag van dienst bij het opstellen en verwerken van je administratie. Je kunt altijd bij ons terecht en er wordt niet voor elk advies (of elke vraag) een rekening gestuurd. We zijn snel met het samenstellen van de jaarrekening. Je weet als klant waar je aan toe bent.

Eerlijke prijzen

We voeren onze werkzaamheden tegen relatief lage prijzen uit, in vergelijking met soortgelijke kantoren. Ons klantenbestand bestaat uit bijna 500 (zakelijke) klanten. Deze klanten zijn met name te spreken over onze deskundigheid en accuraatheid tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Laagdrempelig en persoonlijk

Ons kantoor zit in Tolbert (Groningen), vlakbij de grens met Friesland en Drenthe. We zitten dus vrij centraal in het noorden van Nederland. We zijn een laagdrempelig kantoor. Je kunt gerust bij ons aan kloppen voor een vrijblijvend gesprek. Ook bellen is een goed idee. We geven je persoonlijk advies.

Diensten

Geen zorgen meer met betrekking tot jaarrekeningen, loonadministratie, belastingaangiftes en meer. We verwerken je financiële administratie en helpen je bij belastingaangiftes (OB; LB; IB, VPB). Daarnaast ben je bij ons welkom als je financieel advies zoekt. Andere diensten zijn:

Alles keurig opgelost op administratief gebied, dat is wat we je bieden.

Deskundigheid en accuraatheid tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

contactpersoon basBas

 

Een expert spreken?

Wil je meer weten over financiële administratie? Bel ons en je krijgt mij (of één van mijn collega’s) aan de lijn.

(0594) 64 25 66

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter

Hulp nodig? Start WhatsApp