Open sollicitatie

Open sollicitatie administratieve functie 

Open sollicitatie administratieve functie: laat het ons weten als je wilt werken bij BK solutions. Administratief medewerkers (onder meer administrateurs, financiële consultants en receptionisten/telefonisten) worden van harte aangemoedigd om te solliciteren. 

Open sollicitatie

Naar aanleiding van je open sollicitatie nemen we contact op. Een kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek gaan we verder in op je baanwensen. Zo bespreken we bijvoorbeeld de eventuele aanvang en omvang van je administratieve functie bij BK solutions (Brandsma Klijn solutions).

Aandachtspunten sollicitatie administratieve functie

Geef je gewenste functie aan en motiveer waarom deze functie goed bij je past. Voor zover aanwezig ontvangen we graag informatie omtrent referenties. Mogelijk heb je relevante getuigschriften en/of diploma’s en certificaten. Wat je doet is natuurlijk belangrijk, maar we zijn vooral ook benieuwd naar jou als persoon. Wie ben je? Vertel gerust iets over wat jou beweegt.

Geldig legitimatiebewijs en CV

Neem een geldig legitimatiebewijs en je CV mee als je ons bezoekt.

Over BK solutions

BK solutions is een modern administratiekantoor in Tolbert, gemeente Westerkwartier. Ons werkgebied is echter bovenregionaal en bestrijkt tenminste Groningen, Friesland en Drenthe. Wij werken veel op locatie. De Administratiebrigade is het (BK)A-team dat naar klanten toegaat om ter plekke administratieve werkzaamheden uit te voeren. Het grote voordeel is een goede klik met de klant en de mogelijkheden om de administratieve organisatie te professionaliseren.

Ook al zijn onze administratieve medewerkers op verschillende locaties actief, de onderlinge verbondenheid is groot. We spreken namelijk regelmatig centraal af, zowel zakelijk als informeel. Zo blijven we elkaar zien, motiveren en inspireren. Ook organiseren we gezellige bijeenkomsten. Door de sociale interactie voelt iedereen zich volwaardig onderdeel van één hecht team dat gezamenlijk werkt aan een betere administratieve organisatie in het Noorden.

Administratief medewerkers (onder meer administrateurs, financiële consultants en receptionisten/telefonisten) worden van harte aangemoedigd om te solliciteren.
Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken