Inschrijven administratief werk

Inschrijven administratief werk: Administratiebrigade

Inschrijven administratief werk: onze administrateurs, consultants en receptionisten blinken uit als de Administratiebrigade. Dit is de administratie-taskforce die organisaties versterkt op administratief gebied, het visitekaartje van BK solutions.

We schieten te hulp bij overheden, bedrijven en zorginstellingen. Kom je ook werken voor onze speciale eenheid? BK solutions (Brandsma Klijn solutions) groeit met administratie op locatie.

Onze administratieve helden verzorgen verschillende administratieve werkzaamheden bij klanten. Daardoor is informatie vlot uit te wisselen en wordt alles goed geregeld. Het (BK)A-team komt regelmatig bij elkaar. Tussen de bedrijven door zijn er leuke (inspirerende en informele) attenties en activiteiten.

Administratief personeel kan zich aanmelden

Werken bij BK solutions is een aantrekkelijk vooruitzicht als je houdt van administratieve verantwoordelijkheden en uitdagingen.

Administratief personeel kan zich aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Hiermee geef je aan wat je motivatie is en wat je wensen zijn. Wat kun je, wat wil je? De door jou aangeleverde gegevens worden veilig (AVG-compliant) opgeslagen.

Ook is het handig dat we weten met welke programma’s je kunt werken. Je ervaring met programma’s is overigens niet per se een voordeel of nadeel in ons selectiebeleid. Het gaat om het totaalplaatje en we bieden interne opleidingsmogelijkheden als het gewenst is. Het formulier dient als hulpmiddel om met behulp van invulvelden relevante informatie te vermelden. Bij een open sollicitatie komt het soms voor dat zulke informatie nog ontbreekt.

Na je inschrijving

Heb je het formulier goed ingevuld? Dan ontvang je een bevestiging per e-mail! Soms wordt een e-mail automatisch als ongewenst geclassificeerd, kijk daarom ook in je spambox.

Als we je inschrijving inderdaad in goede orde hebben ontvangen, word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek maken we verder kennis met elkaar. Wie weet ben je de nieuwste aanwinst van het (BK)A-team!

Inschrijven administratief werk: onze administrateurs, consultants en receptionisten blinken uit als de Administratiebrigade.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken