Huurder betaalt niet

Huurder betaalt niet

De huurder betaalt niet altijd op tijd. Sterker nog, soms betaalt de huurder langere tijd niet. Als verhuurder of vastgoedbeheerder heb je leukere dingen te doen dan hier steeds achteraan moeten.

Huur op tijd binnen: oplossing

Zorg dat de huur op tijd binnen is zonder zelf in actie te hoeven komen. Hoe dan? Door specialisten in het innen van huurgelden in te schakelen. Dankzij die specialisten focus jij je op fijnere taken dan dat vervelende aanmanen en dergelijke.

Misschien denk je nu: Leuk en aardig, maar dat kost natuurlijk ook iets. Groot gelijk! Gelukkig zijn die kosten dusdanig minimaal dat het voor jou meer dan uit kan. Je bespaart veel tijd en energie, had je dit maar eerder gedaan…

Ja, BK solutions schermt met een superscherp tarief voor het innen van huurgelden voor verhuurders. De huurder betaalt niet? Daar werken we aan! En goed ook. Met ervaren specialisten die dus vaker met dit bijltje hebben gehakt.

Huurder betaalt niet: verleden tijd

  • Oftewel, we waarborgen een vloeiende huurstroom. Vanwege de grootte van ons team gaat ons werk eveneens door tijdens ziektes, zwangerschappen of vakanties. Uitval vormt daarom geen risico meer voor het consistent innen van de huurgelden.
  • Kies al met al voor het uitbesteden van de administratie. Als erkende vastgoedadministrateurs innen we huurgelden in heel Nederland (bekijk ons werkgebied), we komen in actie. Inclusief gepaste en zorgvuldige contactmomenten, dossieropbouw en verder.
  • Het resultaat van deze concrete inspanningen leidt tot een huurstroom waar je op kunt bouwen. Ga om die reden voor zekerheid, stabiliteit en herover het enthousiasme dat je als verhuurder verdient. Uiteindelijk hoort verhuur leuk te zijn!

Wat als de huurder niet betaalt?

Het is afgelopen met kopzorgen als ‘Wat als de huurder niet betaalt‘? Deze vraag mag je loslaten, aangezien BK solutions de zorgen voor je overneemt. Talloze verhuurders en vastgoedbeheerders kozen al voor onze dienstverlening.

Daartussen zitten grote partijen, maar evengoed kleine spelers. In verband met een flexibele schil en een aantrekkelijk tarief zijn we toegankelijk voor alle soorten verhuurders. Informeer gerust eens (uiteraard vrijblijvend) naar de mogelijkheden.

De huurder betaalt niet in alle gevallen even snel, maar wij halen de huurgelden wel. Op constructieve wijze, met een aanpak die aansluit bij het DNA en karakter van je organisatie. Zet je kostbare tijd anders in, wij regelen het voor je.

Over BK solutions: plezierige oplossing

BK solutions biedt meerdere oplossingen om het ondernemersplezier terug te brengen. Onze werktitel, slogan en belofte luidt ‘Meer plezier in ondernemen‘. Betaalt de huurder niet, dan zorgt dit voor frustratie. De plezierige oplossing zit in onze vastgoedadministratie.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.