Huurgelden innen

Huurgelden innen

Huurgelden innen: de specialisten van BK solutions (Brandsma Klijn solutions) kunnen dit als de beste. Je verhuurt (bedrijfs)panden. Je regelt de verhuur. Hoe heb je alle administratieve zaken geregeld?

Tijdig innen

Vaak vergt dit onnodig veel tijd en inspanning. Ons ‘A-team’ zorgt voor het tijdig innen van de huurgelden. De specialisten van BK solutions werken voor vastgoedbeheerders, makelaars en particulieren.

Regel het gelijk goed: verlos jezelf van administratieve rompslomp. Geef het innen van de maandelijkse huurgelden uit handen aan onze specialisten. Deze methode heeft zich bewezen.

Een huurder betaalt niet of niet op tijd?

Onze Administratiebrigade komt in actie. Dit A-team stelt alles in het werk om de huurder tot betalen te bewegen. Het is onze expertise door reeds succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartners.

Dankzij die ervaring weet BK solutions als geen ander hoe je herinneringen en aanmaningen effectief maakt. Bovendien bouwen we zorgvuldig een dossier op. Zo kunnen we eventueel een compleet dossier overdragen aan gerechtsdeurwaarders of incassobureaus.

Dit alles voor een (laag) vast bedrag per huurder.

Huurgelden innen: BK solutions ontzorgt

BK solutions ont zorgt: jij bent goed in verhuur en wij zijn goed in het financiële gedeelte. Het is de ideale combinatie. Wij kunnen zelfs volledig anoniem de werkzaamheden verrichten.

Alle werkzaamheden gaan te allen tijde door, ook tijdens vakanties en ziektes.

Online 24/7 inzicht

Wij werken met overzichtelijke vastgoedbeheersoftware. In dit programma verwerken we alles en beheren we de financiële kant van je vastgoedadministratie. Denk aan factureren, aanmanen en het maken van verhuurafrekeningen.

Het gehele administratieve proces omtrent verhuur wordt door ons uitgevoerd en ondersteund. Maandelijks ontvang je heldere overzichten van ons.

Online heb je 24/7 inzicht in je vastgoedportefeuille, zoals de huurovereenkomsten, de huurstroom per pand, leegstand, WOZ-waardes, enzovoort. Daarnaast kunnen wij snel gespecificeerde lijsten aanleveren voor financiële instanties voor o.a. nieuwe financieringen en de aangifte inkomstenbelasting.

Heb je al een vastgoedbeheerprogramma? Dat is geen enkel probleem. We kunnen met alle programma’s werken.

Voordelen samenwerken met onze specialisten

  • Snel cashflow weer in balans
  • Je eigen programma
  • Verbetering betalingsmoraal huurder
  • Specialistisch debiteurenbeheer
  • 24/7 inzichtelijk
  • Maandelijkse overzichten in je mailbox
  • Kan volledig anoniem

All-in tarief huurgelden innen

Wij hanteren voor onze werkzaamheden een all-in tarief per huurder per maand. Tegen meerprijs kunnen wij ook de huur- en beheerovereenkomsten voor u opstellen, leegwaarde ratio berekenen, de aanvragen energiebelasting regelen en de afrekeningen van de servicekosten opstellen.

Laat huurgelden innen over aan de Administratiebrigade van BK solutions. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor een vakkundig advies over onze complete dienst.

Laat huurgelden innen over aan de Administratiebrigade van BK solutions.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.