Administratief werk in Groningen

Administratief werk in Groningen 

Administratieve toppers en talenten zijn van harte welkom bij BK solutions (Brandsma Klijn solutions), de werkgever voor administratief werk in Groningen. Administrateurs, consultants en receptionisten/telefonisten werken met plezier voor onze Administratiebrigade. 

Sterk op het administratieve vlak

Ben je sterk op het administratieve vlak? We zijn een gewaardeerde werkgever voor administratief medewerkers die op locatie willen werken in Groningen. Het kan gaan om bijvoorbeeld financiële administratie, debiteurenbeheer en/of receptiediensten. Ook loonadministratie kan aan bod komen. We luisteren graag naar je wensen. Laat ons weten waar je interesses liggen, doe een open sollicitatie of schrijf je direct in bij onze Administratiebrigade.

Administratief werk in Groningen: Administratiebrigade

De Administratiebrigade is het (BK)A-team van BK solutions. Deze administratief medewerkers bezoeken bedrijven en gaan ter plekke aan de slag met administratieve werkzaamheden. Via deze medewerkers onderhouden wij een warme band met onze klanten. Als teamlid van de Administratiebrigade ben je het visitekaartje van Brandsma Klijn. Met motivatie verbeter je de administratieve organisatie.

Werken bij BK solutions

Werken bij BK solutions staat voor ‘werkgeluk’ bij een modern en fris administratiekantoor. We vinden het belangrijk dat administratief werk in Groningen aansluit bij je wensen als administratief medewerker. Tevreden medewerkers leveren tevreden klanten op. Ook het sociale aspect is van groot belang. Daarom zitten we regelmatig bij elkaar in een informele setting. Denk aan de leukste bedrijfsborrels, bedrijfsbarbecues en bedrijfsfeesten. Ook organiseren we allerlei activiteiten. Je zit hier goed.

Administratie, consultancy of receptie

Administratief werk in Groningen varieert van financieel advies tot baliewerkzaamheden. Elke ‘speler’ is relevant voor het (BK)A-team, we dragen hetzelfde ’tenue’: we bieden bedrijven meer plezier in ondernemen door de administratieve zorgen weg te nemen. Onze aangesloten organisaties vinden het een bijzonder fijn gevoel dat de administratie goed voor elkaar is. Nu is het tijd dat we jou aan het werk zien, zodat ook jij kunt bijdragen aan administratieve oplossingen. We zien je inschrijving tegemoet.

BK solutions, de werkgever voor administratief werk in Groningen.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.