Uitbesteding receptie

Uitbesteding Receptie 

Kies voor Uitbesteding Receptie als je te maken krijgt met bijvoorbeeld uitval, ziekte of drukte. Zo voorkom je onderbemensing en de mogelijke problemen die daarmee gepaard gaan. Wij kunnen (tijdelijk of vast) alle receptiewerkzaamheden waarborgen. 

Prettige, snelle en kwalitatieve oplossing

Problematiek rond de receptie kan doorwerken op je gehele organisatie. Ontvangst, planning en continuïteit kunnen gevaar lopen. Dus wat doe je als een receptionist(e) ziek wordt of de werkdruk te hoog is? Uitbesteding Receptie is een prettige, snelle en kwalitatieve oplossing.

BK solutions biedt representatieve, professionele en vriendelijke receptionisten die een nieuw elan geven aan de receptie. Dit team straalt kwaliteit en plezier uit. De medewerkers zijn toegankelijk en geven de bezoekers van je bedrijf een aangenaam en welkom gevoel. Een receptiemedewerker van BK solutions heeft de juiste werkinstelling (gastvrij en gemotiveerd).

Uitbesteding Receptie: keuze voor zekerheid

Kies bij piekdrukte of seizoensdrukte voor zekerheid en doe een beroep op onze toppers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Je kunt zonder kosten een kennismakingsgesprek met ons inplannen. We kijken dan gezamenlijk naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Neem contact op als je geïnteresseerd bent. Het is tijd om te kiezen voor een hoogwaardige bezetting.

Werving en selectie van de receptie

Zoek je nieuwe receptionisten? Klop aan bij BK solutions en geef een functieprofiel op. Met ons enthousiaste team van receptionisten kunnen we je waarschijnlijk meteen van dienst zijn. Werving en selectie van de receptie is onze topprioriteit en wij staan dan ook voor goede en betrouwbare kandidaten. Desgewenst kunnen we je voltallige receptie vervangen, tijdelijk en/of langdurig.

Oplossingen voor ondernemingen

BK solutions is een innovatief kantoor met een volledig pakket aan oplossingen voor ondernemers. Van de financiële administratie tot loonadministratie en debiteurenbeheer: ons team regelt het. De flexibele personeelstak vormt een trots paradepaardje van het bedrijf, met administratie op locatie, een Administratief Medewerker en Uitbesteding Receptie. We kijken er naar uit om kennis te maken.

Innovatief kantoor met een volledig pakket aan oplossingen voor ondernemers.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.