Subsidiepartner

Subsidiepartner: subsidie aanvragen?

Mogelijk ben je op zoek naar een subsidiepartner om een subsidie aan te vragen. Pas hierbij op voor rare constructies en onverwachte risico’s. BK solutions helpt je bij het vinden van de juiste partij als subsidiepartner. We geven je antwoord op de vragen ‘hoe?‘ en ‘wanneer?‘.  

Adviserende rol

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) heeft een adviserende rol bij het vinden van een subsidiepartner. Deze rol wordt gewaardeerd door ondernemers. Zo hebben ze zekerheid bij de keuze tussen subsidiepartners. Subsidies klinken namelijk verleidelijk, maar het moet wel ‘goed’.

Wij kijken graag met je mee naar je financiële gegevens, die wij kunnen vertalen in een subsidietraject. Dankzij deze vertaling wordt de samenwerking met subsidiepartners stukken makkelijker. We weten waar deze partners naar kijken, wat ze belangrijk vinden en wat doorslaggevend kan zijn.

Maatschappelijke waarde

Elk jaar komen overheden met nieuwe ideeën en subsidies voor ondernemers. Dat vergt verdieping in de materie. Wat is voor deze subsidie van belang? Een vaak terugkerende voorwaarde is de toegevoegde waarde voor de maatschappij.

Rare constructies en onverwachte risico’s

Zoals het voor zoveel zaken geldt: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het wellicht te mooi om te waar te zijn. Voor je het weet teken je onbewust voor vreemde constructies en net zo vreemde risico’s. BK solutions werkt uitsluitend samen met betrouwbare partijen.

Voorbeeld

  • Een subsidiepartner verstrekt een geweldige subsidie, maar die gaat wel gepaard met een bepaalde zeggenschap over jouw onderneming. Iets wat je niet voldoende was opgevallen. Andere voorwaarden kunnen ook ongunstiger zijn dan ze op het eerste gezicht lijken.

Succesvolle subsidieaanvraag

Uiteraard gaat het heel vaak ‘gewoon’ goed en heb je niets te vrezen. Nog steeds kunnen we je dan uitstekend van dienst zijn. We spreken zowel de taal van de subsidiepartner als de taal van de ondernemer en daarom zijn we in staat om deze partijen op de juiste manier aan elkaar te verbinden. Op naar een succesvolle subsidieaanvraag.

Een adviserende rol bij het vinden van een subsidiepartner.

Leon Leon

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.