Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Online orde op zaken stellen? Haal maximaal rendement uit jouw website. Online succes wacht op je. De ontwikkelaar van Brandsma Klijn solutions is een absolute specialist op het gebied van website ontwikkeling. Het wordt tijd voor een effectieve website. 

Samenwerking met experts

Onze diensten bestaan voornamelijk uit financiële administratie, loonadministratie, personeelsdiensten en debiteurenbeheer. Dat betekent zeker niet dat we je niet bij iets anders kunnen helpen. We werken namelijk nauw samen met experts op het gebied van website ontwikkeling.

Online gedrag beïnvloeden

Onze ontwikkelaar bouwt effectieve websites voor ondernemers. Het onderscheid met andere ontwikkelaars is dat onze webbouwer bij voorkeur samenwerkt met een externe marketingadviseur (die websites niet baseert op smaak, maar op basis van online gedrag).

Effectieve en gebruiksvriendelijke website

Het resultaat is een website die dus (vakkundig) rekening houdt met hoe mensen zich online gedragen. Daarom zijn de websites van onze webbouwer uitermate gebruiksvriendelijk én effectief. Stel orde op zaken en neem contact op. Desgewenst plannen we een kennismakingsgesprek in.

Oplossingen in internet & marketing

In een vrijblijvend gesprek kijken we naar de wensen en mogelijkheden wederzijds. Daaruit volgt een offerte op maat. De dienstverlening kan breder zijn dan louter website ontwikkeling. Onze ontwikkelaar helpt ondernemers bijvoorbeeld ook met vragen over SEO (zoekmachineoptimalisatie).

WordPress-website laten maken

De websites die we (laten) maken, worden gebouwd in WordPress. Een WordPress-website laten maken is een aanrader, omdat het je minder afhankelijk maakt van de bouwer. Bij een ‘eigen’ CMS-systeem (contentmanagementsysteem) kun je enkel terecht bij de betreffende ontwikkelaar.

Met een WordPress-website heb je dat nadeel niet. Je kunt je website makkelijker ‘verhuizen’ en je hebt minder last van de beperkingen die eigen CMS-systemen met zich meebrengen. Het werken met WordPress is ontzettend makkelijk en voordelig: vaak zijn ingewikkelde oplossingen al ontwikkeld.

We werken nauw samen met experts op het gebied van website ontwikkeling.