Receptionist of telefonist inhuren

Receptionist of telefonist inhuren 

Heb je een receptionist of telefonist nodig? Als je op zoek bent naar een goede receptionist(e)/telefonist(e), dan is BK solutions het aangewezen adres. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met professionele receptionisten en telefonisten. Kies als onderneming, organisatie of overheidsinstantie ook voor zekerheid en kwaliteit.

Groot voordeel uitbesteden receptiediensten

Een enkele keer kiest een bedrijf voor een receptie in eigen beheer. De keuze valt steeds vaker op het uitbesteden van de receptiediensten. Waarom eigenlijk?

Het antwoord is een simpele afweging van voordelen en nadelen. Het kost organisaties tijd en energie om receptiediensten te organiseren en te beheren, vooral wanneer er belangrijke schakels wegvallen.

Dankzij uitbesteding wordt alles voor je geregeld. BK solutions levert een professionele en toegankelijke receptionisten/telefonisten binnen verschillende bedrijfstakken.

Receptionist of telefonist geselecteerd

Bij uitbesteding van de receptie neemt BK solutions alle receptiediensten op zich. Wij dragen vervolgens de verantwoordelijkheid voor de volledige planning, loonbetaling, verzekering, risico op ziekte en intakeprocedures.

Het grote voordeel is dat je de zorg voor de organisatie van je receptie los kunt laten. Dit scheelt je bedrijf tijd en moeite, zodat jij je kunt richten op de leuke kanten van je ondernemerschap. Meer plezier in ondernemen!

Van detachering tot vast in dienst

Het is mogelijk om tijdelijk een receptionist(e)/telefonist(e) in te huren via BK solutions. Denk aan detachering. Wij brengen veel ervaring, flexibiliteit en representativiteit. Inhuren van een receptionist(e)/telefonist(e) kan zowel voor de korte termijn als lange termijn (detacheren).

Ook is het een optie om een receptionist(e)/telefonist(e) vast in dienst te nemen, waarbij BK solutions in dat geval de werving en selectie verzorgt. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig te werk in deze procedures. Na een proefperiode kan een vast dienstverband volgen.

Receptie goed geregeld, een prettig idee

Receptionist of telefonist, de receptie is niet niks. Het gaat om een fijn onthaal. Een eerste indruk van je bedrijf. Een warm welkom. Daarin moet je geen half werk leveren, dat wil je goed geregeld hebben. BK solutions levert je een energieke en flexibele receptionist(e)/telefonist(e), het juiste visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact op.

Daarin moet je geen half werk leveren, dat wil je goed geregeld hebben.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.