Werken als salarisadministrateur

Werken als salarisadministrateur 

Werken als salarisadministrateur in een bedrijf waar je werk gewaardeerd wordt. BK solutions (Brandsma Klijn solutions) verwelkomt je met plezier bij de Administratiebrigade. Dit is ons eigen ‘A-team’ van deskundig administratief personeel, waaronder salarisadministrateurs. 

We hechten waarde aan laagdrempelige dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Werken als salarisadministrateur houdt in dat je de salarisadministratie verzorgt voor verschillende klanten. Ook let je op de aanvullende zaken als pensioenen, ziekmeldingen en dergelijke.

Werken als salarisadministrateur: veelvoorkomende taken

Als salarisadministrateur van de Administratiebrigade is het takenpakket vrij helder, je beheert en onderhoudt de salarisadministratie van klanten.

Veelvoorkomende taken zijn salarisstroken uitdraaien, het verwerken van mutaties en het verzorgen van pensioen- en loonaangiften. Verder hou je rekening met diverse regelingen/ontwikkelingen en ben je hét aanspreekpunt voor klanten voor hun salarisadministratie.

Daarnaast kan het werken als salarisadministrateur ook gaan om teamwerk: je ondersteunt collega-salarisadministrateurs bijvoorbeeld bij het uitwerken van complexere salarisadministraties, het toepassen van de juiste wet- en regelgeving én het verbeteren en optimaliseren van het (digitale) proces van de salarisadministratie. Zo kan de ondernemer doen wat een ondernemer het liefste doet: ondernemen.

Schrijf je in bij de Administratiebrigade als je wilt werken als salarisadministrateur. Of neem contact op voor een open sollicitatie.

Wat is belangrijk voor de functie salarisadministrateur?

Relevante werkervaring is vrijwel altijd van belang, bij voorkeur 3 jaar of meer. Het helpt als je in het bezit bent van het PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) of een vergelijkbaar diploma.

Uiteraard beheers je de Nederlandse taal en heb je kennis van (en ervaring met) Nederlandse arbeidswetgeving en fiscale wetten. Een MBO-opleiding niveau 4 is een minimale voorwaarde. Tot slot is het een pre als je ervaring hebt met Loon Salarissoftware.

Wat als werkervaring ontbreekt?

Werkervaring is vaak een belemmering voor starters op de arbeidsmarkt, die natuurlijk graag willen werken. Bij een overtuigende motivatie kunnen we eventueel kijken naar werkervaringsplekken, zodat je op termijn kunt groeien in je gewenste functie.

Werken bij BK solutions

BK solutions staat voor goed werkgeverschap en een open bedrijfscultuur. We organiseren regelmatig leuke, inspirerende en actieve bijeenkomsten. Ook komen we gezellig bij elkaar voor bedrijfsborrels en barbecues. Daarnaast luisteren we aandachtig en zijn er af en toe leuke attenties rond speciale gelegenheden en feestdagen. Salarisadministrateurs ontvangen een marktconform salaris (en reiskostenvergoeding, pensioen en vakantiegeld), tweemaal een feestdagenbonus en een verjaardagbonus.

Werken als salarisadministrateur in een bedrijf waar je werk gewaardeerd wordt.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.