Automatisering

Automatisering administratieve processen

Met automatisering administratieve processen bespaar je veel tijd en moeite. Meerdere administratieve processen kunnen geautomatiseerd worden. Zo liggen er kansen voor je onderneming om effectiever te werken. Benut die kansen via BK solutions.

Onder de naam BK solutions (Brandsma Klijn solutions) helpen we ondernemers en bedrijven om hun administratie effectiever in te richten. Automatisering biedt altijd kansen. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze agenda in. In dat gesprek kijken we naar de mogelijkheden.

Boekhouder op locatie (aanbevolen)

Mogelijk heb je sowieso meer hulp nodig bij je administratie. Overweeg dan een boekhouder op locatie (aanbevolen).

We bieden tijdelijke of vaste administratieve ondersteuning in de vorm van dataverwerking, declaratieverwerking en orderverwerking. Ook zet je ons in voor het doorlichten van je administratieve organisatie. De specialisten van BK solutions ondersteunen je bij financiële en fiscale vraagstukken.

Voordeel automatisering administratieve processen

Bij ons advies rond automatisering administratieve processen baseren we ons op je huidige situatie en de gewenste situatie. We helpen je onder andere bij de integratie van financiële software. Verder komen we in actie bij het samenvoegen van de financiële administratie bij fuserende ondernemingen.

Het zijn zomaar wat voorbeelden van potentiële verbeteringen voor je onderneming.

Uiteraard is de administratieve situatie bij elk bedrijf anders en daarom is het van belang dat we jouw specifieke situatie onder de loep nemen voor advies (en acties) op maat.

Gouden combinatie van personeel en administratie

BK solutions heeft heel wat administratieve kennis in huis. Tel daar de personeelsdiensten bij op en er ontstaat een gouden combinatie voor dienstverlening aan ondernemers. Zo kunnen we gemakkelijk gespecialiseerde boekhouders bij je bedrijf plaatsen ter ondersteuning.

Daarmee krijg je de hulp die je nodig hebt bij administratie en automatisering. Dit geeft je extra energie om je te richten op de zaken waar je echt plezier uit haalt. Dat is dan ook waar wij voor staan: meer plezier in ondernemen.

Tijdelijke of vaste ondersteuning

In een kennismakingsgesprek kunnen we je behoeften boven water halen. Soms weet je dat al, soms ben je zelf nog zoekende. In beide gevallen kunnen we je van dienst zijn met professioneel advies.

We kijken onder andere naar de vorm van de ondersteuning. Vast of tijdelijk? Versterking op afroepbasis? Incidentele inzet rond piekperiodes, bij ziekte of tijdens vakanties? Tijd om je situatie in kaart te brengen.

Vraag via ons contactformulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.