Administratief werk in Drenthe

Administratief werk in Drenthe 

Aan de slag met administratief werk in Drenthe: administratiekantoor BK solutions (Brandsma Klijn solutions) voorziet in goede, leuke en leerzame werkplekken voor ervaren rotten en jong talent. Administratieve versterkingen kunnen zich bij ons melden.

Uithangbord van het bedrijf

Werkgever BK solutions bestaat uit een team van ervaren professionals op het gebied van administratie en personeelsdiensten. Voor optimale dienstverlening werken onze administratieve toppers op locatie bij de klant. Er is altijd ondersteuning en begeleiding vanuit het kantoor. Ook spreken we regelmatig gezamenlijk af in een informele setting. Tijd voor de gezellige bedrijfsborrel of barbecue.

De Administratiebrigade is het uithangbord van BK solutions. En dat is niet voor niets. Als administratief medewerker op locatie ben je letterlijk en figuurlijk het gezicht van het bedrijf. Een mooie en verantwoordelijke rol. Met de Administratiebrigade zijn we gespecialiseerd in financiële administratie, consultancy en receptiediensten.

Ben je een administrateur, financieel adviseur of receptionist/telefonist? Kies dan voor administratief werk in Drenthe. Onze klanten rekenen op je. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid. Jouw werk is het visitekaartje. Ga voor het beste resultaat en proef het fijne gevoel van geslaagde projecten. BK solutions koppelt je met plezier aan de klant die goed bij je past.

Administratief werk in Drenthe: waardevolle bijdrage

Als medewerker van BK solutions lever je een waardevolle bijdrage aan de branche. Bovenal ben je onderdeel van een team. Niet zomaar een team, maar het (BK)A-team. Met administratief werk in Drenthe kies je voor ambitie, groei en werkgeluk. Sluit jij je aan bij de brigade? We ontvangen graag je open sollicitatie of directe inschrijving. Neem gerust contact op.

Over BK solutions

BK solutions is een transparant, vernieuwend en toegankelijk bedrijf dat voortdurend naar vernieuwing en doorontwikkeling streeft. We bieden onze medewerkers groeikansen in een prettige omgeving. Begonnen als administratiekantoor, uitgebreid met personeelsdiensten. Vandaag is het een bedrijf met vier hoofdthema’s: financiële administratie, personeelsdiensten, loonadministratie en debiteurenbeheer.

Als medewerker van BK solutions lever je een waardevolle bijdrage aan de branche.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.